Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Korkunç tecavüz iddiası!- Adana, tecavüz

        Neşet KARADAĞ/ ADANA, (AHT)

        Adana'da 21 yaşındaki E.B.'yi kaçırıp tecavüz ettiği ve "Seni başka arkadaşlarla tanıştıracağım" diyerek 6 arkadaşına da tecavüz ettirdiği iddia edilen kişi ile 6 arkadaşı yakalanarak gözaltına alındı. Tecavüz zanlıları, para karşılığında kadınla birlikte olduklarını iddia etti.

        İddiaya göre olay şöyle gelişti:

        Fevzipaşa Mahallesi'nde oturan E.B. kendisini cep telefonuyla arayan arkadaşı 26 yaşındaki Abidin G. ile otogar yakınlarında buluştu. Abidin G., otomobiline aldığı E.B.'ye cinsel ilişki teklif etti. E.B.'nin kabul etmemesi üzerine Abidin G., genç kadını tinerli bezle bayıltıp kaçırdı ve ıssız bir yerde otomobilin içinde tecavüz etti. E.B.'ye "Seni başka arkadaşlarımla da tanıştıracağım. Onlara iyi davran" diyerek Sarıçam ilçesindeki bir eve götürdü ve burada da genç kadına 6 kişi tecavüz etti. Abidin G., daha sonra E.B.'yi başka bir arkadaşının evine götürdü. Abidin G.'nin arkadaşı, kadını perişan halde görünce, "Benim başımı belaya sokmayın, alın kadını gidin" dedi. Abidin G., genç kadını başka bir yere götürmek için evden çıkarken E.B. elinden kurtulup kaçtı. Bir dolmuşa binip evine giderek başına gelenleri ailesine anlattı. Ardından ailesiyle birlikte Ahlak Büro Amirliği'ne suç duyurusunda bulundu.

        7 KİŞİ YAKALANDI

        E.B.'nin şikayeti üzerine tecavüz zanlıları Abidin G., Burhan B. (23), Oğuz A. (31), Nehir B. (46), Ali K. (24), Esat G. (30) ve Eyüp A. (40) yakalanarak gözaltına alındı. Sorguya alınan 7 zanlı, suçlamayı reddedip, E.B. ile para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerini öne sürdü. Zanlılar, "tecavüz ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ