Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Edirne av tüfeğiyle intihar

        Edirne’nin Keşan İlçesinde borçları nedeniyle bunalıma giren çiftçi 38 yaşındaki Ramazan Demiral, evinin önündeki otomobilin içinde, kendisini vazgeçirmeye çalışan eşi Nurgül ve polislerin gözü önünde av tüfeğiyle intihar etti.

        Olay, saat 04.00 sıralarında İspat Cami Mahallesi Mine Sokak’ta meydana geldi.

        Hesapsız harcamaları nedeniyle borçlandığı ileri sürülen ve ödemek için tarlalarını satması nedeniyle bunalıma giren evli ve iki çocuk babası çiftçi Ramazan Demiral, 9 Nisan Pazartesi günü evinden ayrıldı. Ailesi durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Dün akşam saatlerinde 22 FL 010 plakalı otomobiliyle Yerlisu Köyü yakınlarına giden Demiral, bir arkadaşını arayarak yerini söyledi. Demiral, "Ailemin yüzüne bakacak yüzüm yok. İntihar ediyorum" dedikten sonra telefonu kapattı.

        Arkadaşının haber vermesiyle Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerine giderek av tüfeğini çenesine dayayan Ramazan Demiral’ı ikna etmeye çalıştı. Ancak, Demiral bir süre sonra otomobilini çalıştırarak hızla uzaklaştı.

        Gece saat 01.00 sıralarında oturduğu evinin önüne gelen ve otomobilinin içinde av tüfeğini çenesine dayayan Demiral’ı görenler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sesler üzerine dışarıya çıkan eşi Nurgül ve iki çocuğu ile gelen polisler, Demiral’ı intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Ancak Demiral, "Ailemin geleceğini yaktım. Yüzlerine bakamıyorum" diye bağırdıktan sonra tüfeği ateşledi. Çevredekiler şoke olurken, otomobile koşan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Ramazan Demiral’ın öldüğü belirlendi. Demiral’ın ailesi, gözleri önünde yaşanan intihar sonrası sinir krizi geçirdi. Demiral’ın cesedi, Keşan Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ