Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Konya kaza

        Kaza, dün akşam 20.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesine bağlı Yükselen Köyü yolunda meydana geldi. İddiaya göre Yükselen Köyü içerisinde bulunan Malas Gölüne balık tutmaya giden Musa Irmak (51), Mustafa Tumru (32) ve Hacı Çam, akşam saatlerinde merkezde bulunan evlerine dönmek için köyden yola çıktı.

        Mustafa Tumru idaresindeki 34 TB 9285 plakalı cip, merkeze 5 kilometre kala sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kaza sonrası sürücü Mustafa Tumru ile Musa Irmak araç içerisinde sıkıştı. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan Hacı Çam ise araç içerisinden çıkarak, yardım istemek üzere yola çıktı. Hacı Çam, yoldan geçen bir arabaya binip köye giderek yardım çağırdı.

        YAKINLARINI ARAYIP KAZA YAPTIKLARINI SÖYLEMİŞ

        Kazada araç içerisinde sıkışan Musa Irmak, telefondan bir yakınını arayarak kaza yaptıklarını ve araç içesirinde sıkıştıkları söylediği öğrenildi. Hacı Çam'ın yardım çağırması üzerine kaza yerine hemen itfaiye ve 112 sağlık ekipleri çağırıldı. Kaza yerine gelen ekipleri halatlarla uçurumdan aşağıya inerek kaza yapan araca ulaştı. Araç içerisinden çıkarılan Mustafa Tumru ve Musa Irmak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı Hacı Çam ise olay yerine gelen ambulansla Beyhekim Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Mustafa Tumru ve Musa Irmak'ın cenazeleri yapılan incelemelar sonrası sedyeye bağlanarak halatlarla yukarı çekildi. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi Morg'una kaldırıldı.

        Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ