Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da elektrik kesintisi

        İstanbul'un Anadolu Yakası'nda, trafo merkezlerinde yapılacak yıllık bakım çalışmaları nedeniyle bazı semtlere elektrik verilemeyecek.

        Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamada, trafo merkezlerinde yıllık bakım yapılacağı bildirildi.

        Çalışmalar nedeniyle yarın 08.00-13.00 saatleri arasında, ''Ümraniye Yenidoğan Yunus Emre Mahallesi Veysel Karani Caddesi ve buna bağlı sokaklarda'' enerji kesintisi uygulanacak.

        Aynı gün 10.00-13.00 saatleri arasında ise, ''Pendik Esenyalı Hürriyet, Vatan, Cumhuriyet ve Bulvar caddeleriyle Yıldıztepe, Çakaldere, Tortu ve Çimen sokaklara'' elektrik verilemeyecek.

        Yarın, 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek semtler ise şöyle:

        ''Ümraniye Aşağı Dudullu Mahallesi Karadeniz, Cem, Cami, Vatan, Barış, Osmanlı, Çamgaz Barış caddeleri, Esenşehir, Kemerdere ve Madenler mahalleleriyle Alemdağ Caddesi ve Yücel Kablo. Namık Kemal Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Kelebek, Güneş sokakları, Talatpaşa Mahallesi Sütçü Caddesi ve Tekselvi Sokak.

        Üsküdar Burhan Felek Lisesi, Bestekar Selahattin Pınar Sokak, Neyzen Başı Halilcan Sokak, Doğancılar Parkı ve civarı, Mütevelli Çeşme Caddesi, Katip Salih, Mahmut Yesari, Cenap Şehabettin sokakları.

        Pendik Çarşı Mahallesi Kartal Caddesi, Kastelli Blok, Tapa Mantar, Cumhuriyet Mahallesi, Çetin Sokak.''

        18 Mayıs pazar günü de 09.00-16.00 saatleri arasında, ''Kadıköy Halitağa Caddesi, Yeniyol, Talimhane, Süngertaşı, Recaizade sokakları, Karakolhane Caddesi Feritbey, Misakı Milli, Reşitefendi, Nakil sokakları ve civarına'' elektrik verilemeyecek.

        Aynı gün 12.00-13.00 saatleri arasında da Tuzla ve Pendik'te, ''Orhanlı Orta Mahallesi, Anadolu Mahallesi, Aktepe Sanayi Sitesi, Anadolu Ekopak, Özdemir Beton, Gündoğdu Kimya, Reckitt Benckiser, Ece Boya, Genç Makine, İzopur, Vona Dış Ticaret A.Ş, Nazar Et, Öz Titiz Dericilik, Uğur Demir, Aktaş Kimya, Asrın Makine, Tırsan Trifor, Sistem Conta'', 07.00-14.00 saatleri arasında, ''Doğu İnşaat, İpek Sokak, Seyit Burhan Toprak Caddesi, Sabri Taşkın Caddesi ve civarı, İstasyon Caddesi, Zeynep İş Merkezi, Demirhan Apartmanı, Baytaş İnşaat A ve B Bloklar, Ata İnşaat, Sümbül Sokak ve civarında'' enerji kesintisi uygulanacak.

        Kadıköy ve Ümraniye'de yine pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında, ''Esenşehir Mahallesi, Madenler Kaçmazoğlu Konut Yapı Kooperatifi, Madenler Herman Antil Emsa Jeneratör ve civarı, Madenler Eski Kadıköy yolu, Nihavent Konut Yapı Kooperatifi, Madenler Perpin İş Merkezi, S.S. Aydınlık Konut Yapı Kooperatifi, Madenler Okul Sokak ve civarı, Kemer Dere Meslek Lisesi, Çetinkaya Mağazası, Kemer Dere Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Caddebostan Bağdat Caddesi'nin bir kısmı, Ömer Paşa, Güvenç, İskele sokakları, Tarım İl Müdürlüğü, Pembegül Sokak, Vapur Yolu Sokak, Suadiye Bağdat Caddesi'nin bir kısmı, Suyanı Sokak''ta, elektrik kesintisi yapılacak.

        Aynı saatler arasında, ''Pendik Doğu Mahallesi, Kemal Caddesi, Dumankaya Sitesi, Ankara Caddesi, Müftülük, Belediye Bakım Atölyesi''ne elektrik verilemeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ