Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Evde temizlik yapmadı internet fenomeni oldu

        KANADA’nın Calgary kentinde yaşayan Jessica Stilwell, işten geldiği bir gün her zamanki gibi evi darmadağınık görünce, eşine ve 3 kızına ders vermek amacıyla grev yaptı. 6 gün boyunca evi hiç toplamayan anne, yaşadıklarını önce Facebook ardından da blogunda paylaşınca internette bir anda popüler oldu.

        Grev yapan Stilwell, sadece kendi kullandığı bardak ve tabakları toplayıp yıkadı. Bunun yanı sıra, evi her gün darmadağın hale getiren 12 yaşındaki ikizleri Olivia ve Peyton ile 10 yaşındaki kızı Quinn’e ait hiçbir şeyi toplamadı. 6 gün sonunda ev adeta ‘çöp eve’ döndü. 6 gün boyunca çocukların ve kocasının hiçbir işini yapmayan annenin grevi ve evin durumu “Çıldırmış Çalışan Anne” başlığıyla sosyal medyada yer aldı. Ev halkının gün geçtikçe kirlenen evde söylenmeye başladığını belirten Stilwell, şunları söyledi: “Dördüncü gün kızlarım yaklaşık 17 kez yanıma geldi ve mutfağın berbat halde olduğunu söyledi. Ancak daha sonra evde kavgalar başladı ve çocuklar evin pisliği ile ilgili birbirlerini suçladı.” Anne Stilwell, çocukların yaşadığı zorluğu anlayıp kendisine yardım etmeye başladığını, böylece yaptığı grevin başarıya ulaştığını söyledi.

        ANNE GREV YAPINCA EV ‘ÇÖP EVE’ DÖNDÜ

        Anne Stilwell, sadece kendi kullandığı bardak ve tabakları toplayıp yıkadı. 12 yaşındaki ikizleri Olivia ve Peyton ile 10 yaşındaki kızı Quinn’e ait hiçbir şeyi toplamadı. 6 gün sonunda ise ev adeta ‘çöp eve’ döndü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ