Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Başbakan tren kullandı

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursaray'ın B etabının açılışını yaptıktan sonra bir süre vatman koltuğunda treni kullandı.

        FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Başbakan Erdoğan beraberindeki bakanlarla birlikte Bursaray Yıldırım etabının son durağı olan Arabayatağı'na geldi. Burada vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, trene bindi. Başbakan daha sonra Osmangazi ilçesinde Şehreküstü istasyonuna harekete hazırlanan trenin sürücü kabinine geldi. Vatman tarafından çiçek verilen Erdoğan, daha sonra treni kendisi kullandı. Erdoğan, hareketten önce anons yaparak, "Herkes yerini alsın tren kalkıyor" dedi. Bu anons Başbakan'ın birkaç gün önce yaptığı bu tren milletin treni benzetmesini hatırlattı.

        "Trenden atlayanları milletin affetmeyeceği, düşenlerin ise yeniden trende yer alıp yollarına devam edeceği" benzetmesini yapan Başbakan Erdoğan'ın Bursaray trenini başarılı bir şekilde kullanması siyasi esprileri beraberinde getirdi.

        Başbakan Erdoğan, daha sonra Yüksek İhtisas, Duaçınarı, Gökdere istasyonlarını geçerek treni Şehreküstü'ye ulaştırdı. Başbakan Erdoğan'a Doğanbey Kentsel Dönüşüm Alanı'nda Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar tarafından kısa bir bilgi verildi. Erdoğan, daha sonra Haşim İşcan Caddesi'ndeki İl Başkanlığı binasını ziyaret edip Sedat Yalçın'dan brifing aldı.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ