Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Misinaya takılan balıkadam öldü

        VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Menderes Bulvarı'ndaki adada bir bisiklet ile düzenli olarak bırakılmış elbise olduğunu ve sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar da sahibinin ortaya çıkmadığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

        Olay yerinde araştırma yapan polis ekipleri çevrede yaptığı arama sonucunda elbise ile bisikletin sahibine ulaşamadı. Aynı akşam saatlerinde Karasoku Mahallesi'nde oturan Hirik ailesi, 28 yaşındaki oğullarının sabah evden ayrıldıktan sonra tekrar dönmediğini belirterek polise kayıp müracatında bulundu.

        Karanlıkta su içerisinde arama yapamayan polis ekipleri, sabah havanın aydınlanmasıyla birlikte baraj gölünde aramalara başladı. Kayıp gencin yakınları çalışmaları izlerken sualtı polis ekipleri de öğle saatlerine kadar yaptıkları çalışma neticesinde yaklaşık 11 metre derinlikte gencin cesedine ulaştı.

        Sol ayağı suyun zeminindeki eski oltaların misinalarına takılan Alper Hirik'in cesedi sudan çıkarıldı. Ayağında palet, yüzünde de şnorkel bulunan gencin sol bacağındaki bıçağı da misinanın iplerini kesmek isterken elinden düşürdüğü bildirildi.

        Sürekli amatör olarak dalış yaptığı bildirilen balık adamın cesedi sudan çıkarılırken kardeşleri Ahmet ve Abdullah Hirik, kardeşlerinin cansız bedenin başında sitem ederek gözyaşı döktü.

        Cenaze otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ