Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hukuku kazandı ama bilmiyor

        Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardınadan kimi öğrenciler sevindi kimi üzüldü. Yalvaç Ailesi ise sevinçle hüznü bir arada yaşadı.

        15 Haziran’da yapılan ÖSS’ye giren 18 yaşındaki Fulya Yalvaç, sınav çıkışı evlerine dönmek üzere babası, annesi ve erkek kardeşiyle yola çıktı. Sınavının iyi geçmesinden memnun şekilde dönmenin keyfini süren Fulya ve ailesinin bu mutluluğu uzun sürmedi. Baba Sebahattin Yalvaç’ın kullandığı otomobil şarampole uçtu. Kazada baba ile oğlu Samet Yalvaç hayatını kaybederken arka koltukta oturan Fulya ve annesi Hülya Yalvaç yaralandı. Erzincan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kız durumun ağır olması nedeniyle buradan Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi.

        Anne Fulya Yalvaç ise bir süre sonra taburcu oldu.

        O günden bu yana tedavisi yoğun bakımda süren Fulya komadan çıkamadı. ÖSS sonuçlarının açıklanmasıyla genç kızın Eşit Ağırlık dalında 363.365 puan alarak Erzincan 3.’sü olduğu açıklandı. Bu güzel haberi yoğun bakımda olduğu için alamayan Fulya’nın yakınları, onun adına tercih yapmaya karar verdi. Fulya’nın, hayali olan Ankara Hukuk Fakültesi’nde okumasının zor olacağını düşünen yakınları ve dershane yetkilileri Erzincan Hukuk Fakültesi’ni tercih etti.

        Şimdi tüm yakınları bu güzel haberi ona vermek için Fulya’nın sağlığına kavuşup savcı olabilmesi için dua ediyor.

        Dede Zeki Atıcı, torununun küçüklükten beri savcı olmak istediğini belirterek “Hayata tutunmasını bekliyoruz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ