Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yasemin Şefkatli: İbrahim babanın elini öpmeye gideceğiz
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, önceki gün bir arkadaşıyla birlikte Bebek'te görüntülendi. ATM'den para çektiği sırada objektiflere yansıyan Şefkatli, görüntülendiğini fark edince gülmeye başladı.

        2

        "İBRAHİM BABANIN ELİNİ ÖPMEYE GİDECEĞİZ"

        Muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Yasemin Şefkatli, yakın zamanda gittikleri Hollanda tatilinin güzel geçtiğini ifade etti.

        Şefkatli, basın mensuplarının, "Bayram programınız var mı?" sorusuna ise, "Hiçbir programımız yok, buradayız. İbrahim babanın elini öpmeye gideceğiz." dedi.

        3

        DÜĞÜNDE NELER OLMUŞTU?

        Öte yandan pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz yıl ekim ayında nikah masasına oturmuştu.

        4

        Tatlıses ve Şefkatli'nin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıymıştı. Nikahta Nejdet Ulucan, Ethem Sancak, Kübra Şefkatli ve Şevket Demir nikah şahit olmuştu.

        5

        AİLE POZU

        Çift, nikah öncesi aileleriyle birlikte objektif karşısına geçmişti. Ayşegül Şarlı, Sinan Şefkatli, Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses, İdo Tatlıses ve Derya Tuna mutluluk pozu vermişti.

        6

        Yasemin Şefkatli'nin gelinliğinde Özgür Masur imzası varken, İdo Tatlıses'in damatlığını ise Faruk Saraç hazırlamıştı.

        ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALDI

        Düğüne, Demet Akalın-Okan Kurt, Mehmet Ali Erbil, Volkan-Zeynep Sever Demirel çiftlerinin yanı sıra şarkıcı Berkay, Fatih Ürek, Ceylan, Yılmaz Morgül, Selin Ciğerci, İlayda Akdoğan, Gamze Erçel gibi birbirinden ünlü isimler katılmıştı.

        7

        Çift, geceye katılan davetliler adına hayvanlar için mama bağışında bulunmuştu. Bağışın belgesi masalarda yerini almıştı.

        KARDEŞLERİ YOKTU

        İdo ile Yasemin'in düğününe Melek Zübeyde dışındaki kardeşleri katılmamıştı. Ahmet Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada'nın düğüne neden katılmadığı merak konusu olmuştu.

        8

        Fatih Ürek, Berkay ve Yılmaz Morgül gecede sahneye çıkarak konuklara eğlenceli saatler yaşatmıştı.

        9

        SİBEL CAN İLE HÜLYA AVŞAR DÜĞÜNDE YOKTU

        Tatlıses'in yakın dostları olan Hülya Avşar ve Sibel Can düğüne katılmamıştı.

        İddiaya göre; Davetli listesini Derya Tuna hazırladı. Tuna, Hülya Avşar ve Sibel Can'ı düğünde görmek istemedi. Düğüne çağırılmayan Hülya Avşar ve Sibel Can'ın, Tatlıses'e kırıldığına ilişkin haberler basına yansımıştı. İddialardan sonra ünlü sanatçı, açıklama yapmıştı.

        10

        "DERYA HANIM'IN İSTEMEMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

        Tatlıses, "Yazılan ve çizilenlerle hiç alakası yok. Hülya Hanım'ın yardımcısı korona olmuştu. 'Gelmeyeyim. Çünkü benim yardımcım olduğu için beni de karantinaya aldılar yoksa gelmez miyim. Misafirleri riske atmamak için gelemiyorum.' dedi. Gülben (Ergen) Hanım'a gelince o da ayağını incitmişti. Olay bundan ibarettir. Yok Derya Hanım istememiş de falan filan konu budur arkadaşlar!" ifadelerini kullanmıştı.

        "PEKİ YA SİBEL CAN?"

        Ünlü türkücünün açıklamasından sonra haberde adı geçen Sibel Can hakkında bir şey söylememesi dikkat çekerken, takipçileri ise Tatlıses'e 'Peki ya Sibel Can?' sorusunu yöneltmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ