Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yasemin Şefkatli: İlkel bir arpacık giderme işlemi - Magazin haberleri
        1

        Türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile nişanlanan Yasemin Şefkatli, nazara geldi.

        2

        Şefkatli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gözünde arpacık çıktığını duyurdu.

        3

        Yasemin Şefkatli, gözünü çay poşeti ile tedavi etmeye çalışarak o anı "İlkel bir arpacık giderme işlemi" notuyla yayınladı.

        Şefkatli'nin gönderisine takipçileri "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

        4

        Instgram hesabını aktif kullanan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz günlerde de bu kareyi "Pijamalarını çıkarabilene de helal olsun. (Yani bana...)" notuyla yayınlamıştı.

        5

        Öte yandan Tatlıses ve Şefkatli, geçtiğimiz ay aile arasında yapılan tören ile evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

        6

        Şefkatli, düğün tarihiyle ilgili, "Ortalığın düzelmesini bekliyorum. Yasaklar çoğaldı. Ne denirse onu yapacağız. Uyulması gereken tüm tedbirlere uymalıyız" demişti.

        7

        İstemenin ardından evlilik için herhangi bir hazırlık olmadığını söyleyen Şefkatli, "Çok heyecanlıydım. Güzel bir gündü, umarım düğünde sağlıklı bir zamanda yapılacak. Ne gelinlik provası ne başka bir şey ortada daha hiç bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Şefkatli, tarih konusunda da, "Mutlaka ilk sizin haberiniz olur, gün belirlenmedi henüz" şeklinde konuşmuştu.

        9

        Düğün hazırlığı yaptığı bugünlerde takipçileriyle güzellik sırlarını paylaşan Yasemin Şefkatli, "Yüzün için uyguladığın bir maske var mı?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Gül suyu ve pirinç ununu karıştırıp, yüzüme sürüyorum. 15 dakika bekletiyorum. Limon, karbonat, yoğurt da kullanabilirsiniz. Cilt yapınıza göre başka şeyler de ekleyebilirsiniz. Mesela limon suratımı kurutuyor.

        10

        Akne tedavisi gördüğü zamana dair bir fotoğrafını da paylaşan Şefkatli, "Akne ilacı cildine iyi geldi mi? sorusuna "Tedavi sırasında çekilen fotoğrafı paylaşıyorum. Ki, bu en iyi dönemiydi. Cildiniz için sakın bilmediğiniz ürünler kullanmayın. Sağlıklı beslenin, su için ve sigaradan uzak durun" demişti.

        11

        "Fazla para harcıyor olabilir misin?" sorusunu da yanıtsız bırakmayan Yasemin Şefkatli, "Aksine para tutma konusunda iyiyimdir. Harcamalarımı özellikle pandemiden sonra çok dikkatli yapmaya başladım" ifadelerini kullanmıştı.

        12

        Şefkatli, son olarak "Hiç estetik yaptırdın mı?" sorusuna "Botoks ve mini dolgular estetikten sayılıyorsa evet, var" cevabını vermişti.

        13

        Yasemin Şefkatli

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ