Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meral Akşener’in ismi sır gibi saklanan partisi sonunda kuruldu. İsmi açıklandı, partinin programı da belli oldu.

        Parti’nin adı “İYİ PARTİ” olarak seçilmiş. Logosu “güneş” olmuş.

        Logoda, etrafında sekiz çizgi bulunan güneş bulunmakta. Amblemin açılımı ‘İyi bir Türkiye’, ‘Demokrasi ve Hukuk’, ‘Toplum’, ‘Kamu Yönetimi’, ‘İç ve Dış Güvenlik’, ‘Kurumlar’, ‘Dış Politika’ ve ‘Hedefler’ başlıklı 8 ana hedeften oluşurken parti programında ana slogan ise, ‘Türkiye iyi olacak’ şeklinde belirlenmiş.

        Partinin ismini ve sloganını beğenip beğenmediğimi soracak olursanız; Beğenmedim.

        Belki de kuruldu kurulacak ya da isim tartışmaları o kadar uzun sürdüğünden olsa gerek beklentimi karşılamadı.

        Türkiye iyi olacak” sloganına gelince... Nasıl, ne zaman? soruları hemen zihnime uçuştu. Türkiye yıllardır öyle badireler atlattı ki... O kadar kolay mı bu yaraların sarılması, iyileşmesi.

        Keşke her şey çok güzel olacak, iyi olacak dendiği zaman çabucak olabilse.

        İyi Parti“ kurucularının ellerinde sihirli değnek ile gelmeleri lazım. Öyle boş laflara Türk milletinin karnı tok artık.

        Diyeceğim o ki; Partinin ismi ve sloganı beni tatmin etmedi. 200 kişilik Kurucular Kuruluna şöyle bir göz attım. İçlerinde birlikte siyaset yaptığım eski yeni bir çok değerli isim var. Siyaset arenasında taze kana ihtiyaç vardı. Meral Akşener türlü zorluklara göğüs gererek bu partiyi kurdu. Taşın altına elini koyan yol arkadaşları da belli ki kendisi ile birlikte aynı yola baş koymuşlar. Yolları açık olsun.

        **************

        Zombi hapları

        Dünyada hızla yayılan, bağımlıyı adeta zombiye çeviren ‘Flakka’ isimli sentetik uyuşturucu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı gümrük muhafaza ekipleri tarafından Uluslararası Posta İşleme Merkezi’ne gelen bir postayla İstanbul’da ilk kez yakalanmış. Anlayacağınız bu meret sonunda Türkiye’ye gelmiş. Bir insan kendini zombiye çevirecek hapı neden kullanmak ister?

        Flakka kullananların görüntüsünün korku yarattığı ve ölümcül etkisi olduğunu yetkililer tarafından belirlenmiş. Lütfen gençlerimizi uyarın. İnsanoğlu birbirini yemek isteyecek kadar rayından çıkmış olabilir mi? Hem de kendi isteği ile...

        Diğer Yazılar