Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜLŞEN ilk müzik yolculuğuna pijamalarıyla başlamıştı. 1996 yılında o zaman basın danışmanı olan Nermin Ceri, gazeteye elinde 3-5 fotoğrafla gelmiş, Gülşen’in müzik dünyasında fırtına koparacağını söylemişti. Yeni sanatçısına çok güveniyor ve yeteneklerini anlatıyordu. Tabii elinde fotoğraf diyorum; o zaman nerede dijital fotoğraflar? Karta basılıyor her şey. Oradan renk ayrımına gidiyor, taranıyor sonra bekle ki bilgisayara düşsün, sayfalara koyalım. Daha dün gibi... Gel zaman git zaman Gülşen her çıkardığı albümde kendine ekledi, her albümde biraz daha öne çıktı. Merdivenleri birer birer değil onar onar atlamaya başladı. ‘Be Adam’ diyen o pijamalı kız şimdi gerçekten de iyi müzik, iyi şarkılar yaptığını bizlere kanıtlıyor. ‘Bangır Bangır’ da bunun bir kanıtı. Fotoğraflar Katty Pery’den kopyaymış, taklitmiş, esinlenmeymiş ne yalan söyleyeyim bu sefer pek takılmadım. Bizim kıza daha bi yakışmış. Gülşen’i uzun süredir böyle güzel bir makyajla görmemiştim. Şarkı, klip o kadar eğlenceli ve güzel ki, uzun zamandır bu kadar eğlenceli bir şarkı dinlememiştim. Hatta klibi ilk izlerken Sezen Aksu’nun ‘Seni Yerler’ şarkısı aklıma geldi. Beni heyecanlandırdığı için albümü de hemen itunes’tan 8.99 liraya satın alarak indirdim.

        Dinledim, albümdeki diğer şarkılar da Sezen Aksu tadında. Yani gelecekte demlenmiş Gülşen şarkıları olacak hep dinlenilen. O ayarda. Siz de Gülşen şarkıları seviyorsanız 2001 yılında çıkardığı ‘Gülşen Şimdi’ albümünü tavsiye ederim. O albümde de harika şarkılar var. Keşke Gülşen eski şarkılara bir el atsa da yeniden gün yüzüne çıkarsa...

        GÜLŞEN KONYA KAŞIKLARI ÇALIYOR

        BU arada ‘Bangır Bangır’ın klibini izlerken Konya kaşıkları dikkatimi çekti. Bizim memlekette düğünde, kınada, eğlencede herkes eline alır tahta kaşıkları çalar. Ben de pek güzel çalarım. Çok da eğlencelidir. Tabii klip Küba’da çekilmiş, kaşıklar rengârenk ama bizim Konya’da kaşıklar tahta ve tek renktedir. Düz renkli olanları vardır genellikle. Neyse Gülşen de pek güzel çalıyor. Konya ahalisi bu klibi görünce alır kaşıkları oynamaya başlar, benden söylemesi.

        İKİNCİ KEZ EVLENİYORLAR

        SELAMİ Şahin 30 yıldır evli olduğu, çocuklarının annesi Didem Şahin’le yeniden nikâh masasına oturmaya hazırlanıyormuş. Oğulları Lider beni düğüne çağırıp davetiyeyi göndereceğini söyleyince şaşırdım. Meğer ikili, 30 yıl önce evlendikleri mekânda yeniden evleneceklermiş. Evet evet, yanlış duymadınız. 30 yıl önce evlendikleri mekân o zaman Boğaziçi Gazino’ydu, şimdi Portaxe. Didem Hanım ikinci kez gelinlik giyecekmiş. Gelinliği Tanju Babacan hazırlıyormuş. Çiftin nikâh şahitliklerini de Emirhan, Lider ve İrem yani Selami Şahin ve Didem Şahin’in 3 çocuğu yapacak. Ne güzel bir anı, ne güzel bir hatıra. Kimin fikriyse ellerine sağlık. Ben de merakla bekliyorum.

        HELİN DÖNEMİ START ALDI

        DÜN Zehra Çilingiroğlu haberlerini görünce aklıma Helin Avşar’lı haberler geldi. Yıllar yıllar önce tıpkısının aynısı haberler çıkardı Hülya Avşar’ın kız kardeşi Helin Avşar için. Eskiden Helin Avşar gece hayatında eniştesi Kaya Çilingiroğlu’yla gezerdi. Çünkü Hülya Avşar gece hayatını sevmediği için çıkmazdı. Hâlâ da sevmiyor, o yüzden de çıkmıyor. Ama genç kuşak, içi kıpır kıpır olan Zehra Çilingiroğlu da gezmek istiyor. Babası Kaya Çilingiroğlu’yla gezemeyeceği için böyle kaçıyor işte. Yani Hülya Avşar için bu haberler ne ilk olacak ne de son. Avşar Ailesi’nde ikinci Helin dönemi resmen başlamış bulunuyor.

        Diğer Yazılar