Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        -Korumalar mekana girmek isteyen müşteriyi öldüresiye ama öldüresiye dövüyor.

        -Ankara'da istek şarkıyı söylemeyen sanatçıyı öldürüyorlar.

        -Gaziantep'te cinci bir hocanın büyü bozmak için kedi ayağı istemesi ile ilçede kedi avı başlıyor. Kedilerin ayakları kesiliyor.

        -İstanbul Bayındır Hastanesi'nde yoğun bakımda yatan hastaya, görevliler korkunç hareketler yaparak başında şarkı söylüyor, kahkaha atıyorlar

        Daha bunlar sadece bazıları...

        Bakın bazıları diyorum her geçen gün doz artıyor. Her gün yeni bir olay yaşanıyor.

        Ki bunları bile yazarken nefesim daraldı. Ve gerçekten ben nerede yaşıyorum, gerçekten! Bu yaşananlar benim memleketim de, benim insanım tarafından mı gerçekleştiriliyor? Olamaz!!!

        Bu ülkede çok şey yaşandı. Çok acayip, absürt şeyler oldu. Ama bu kadar olmadı; her gün, her gün nedir Allah aşkına. Biz ülke olarak biraz balık hafızalıyız, yaşanan olayları çok çabuk unutuyoruz evet. Bunlar gibi yüzlerce şey yaşandı. Ama artık doz arttı, sıklaştı. Ve bu gidişata kimse dur demiyor sanki!

        Eskiden bir olay olsun üzerinden yıllar falan geçerdi. O yaşanan olayı yıllarca konuşurduk. Üzerimizden atamazdık şimdi sanki alıştırılıyoruz olaylara.

        Doz artıyor.

        Öfke artıyor.

        Her olay yaşandığında "Daha kötü ne olabilir?" diyoruz ve daha kötüsü geliyor.

        Ben bu insanların, bu şiddet ve öfke seven, her şeyin hakimi olduğunu zanneden insan görünümlü pislikleri, canileri, akıl hastalarını tanımıyorum. Bu benim insanım gerçekten olamaz. Tanımakta ve aynı memlekette aynı havayı solumaktan ve aynı nüfus cüzdanına sahip olmaktan utanıyorum.

        Lütfen gerekli cezaları çıkartın bu insanlara karşı. Bunlar gün yüzü görmesin, bu olaylara karışan insanlar bir daha insan içine karışmasın. Yeter!!!

        Yazıp yazıp siliyorum

        Yazıp yazıp siliyorum
        0:00 / 0:00

        Daha müzisyen Onur Şener'in üzüntüsü üzerimizde. Daha öfkemiz dinmedi, anlamakta zorluk çekiyoruz. Bir saçma şey daha önceki gün oldu.

        Hastanede yaşlı kadının başında bir kadın kahkaha atıyor, bir adam şarkı söylüyor, para atıyor falan. Allah'ım bu görüntüler gerçekmi? Gerçekten yaşandı mı? Lütfen unutmak istiyorum.

        Hastanın yemek borusundan delik açılmış, konuşamayacak durumda. Yaşlı bir kadın... Allah'ım rezalet bu. Gerçekten bu görüntüleri unutmak istiyorum. Bu hareketleri yapanları bir kadın, bir anne doğurmuş olamaz. Bunlar baba-anne sevgisi görmüş olamaz. Bunlar sıcak yuva sıcaklığı yaşamış olamaz.

        Allah'ım gerçekten bu görüntüleri unutmak istiyorum.

        Ve izlerken aynen şöyle söylendim; "Lütfen hasta olmayayım. Lütfen hemen öleyim. Lütfen Allah'ım beni hastanelere düşürme. Lütfen Allah'ım beni kansız, vicdansız, insan görünümleri şeytanların eline düşürme" diye.

        Allah aşkına hangi normal insan böyle şeyler yapabilir soruyorum size kim yapabilir? Bu insan görünümlü canavarların anası, babası, dayısı, amcası, bacısı, abisi, teyzesi, yeğeni yok mu? Hiç onlardan da mı utanmıyorlar. Onlar bu insanların yüzüne neden tükürmüyor.

        Allah gerçekten bu görüntüleri unutmak istiyorum.

        Daha çok şey yazıp yazıp siliyorum gerçekten. İçim almıyor, içim daralıyor. Ben Allah korusun bir şey olsa anamı, babamı nasıl teslim ederim bu pisliklere. Nasıl anamı, babamı onların insafına bırakırım.

        Kim bırakır?

        Lütfen bu insanları insanlıktan nasibini alamamış canavarlara en büyük cezayı verin. Bari biraz içimiz soğusun.

        Çoğunluk şu durumda

        Çoğunluk şu durumda
        0:00 / 0:00

        Trafikte, "Önce ben geçeceğim" diyor.

        Konuşurken, "Önce ben konuşacağım" diyor. Hatta "En son da benim sözüm geçer" diyor.

        Çoğunluk hep haklı.

        Hatta çoğunluk "Ben ben ben" diyor. İlla da ben...

        Şimdi bu "Ben"diyen bu kesim var ya işte o kesim biraz korkutuyor beni. Sizi bilmem ama son yıllarda bu kendi herkesten ve her şeyden üstün gören bu tipler çirkinleşmeye, canileşmeye, vicdansızlaşmaya başladı.

        Ego ve kibirleri kabarıyor. Neymiş efendim parası varmış, neymiş efendim tanıdıkları varmış. Neymiş efendim "Sen benim kim olduğumu biliyor musun"cuların en babası bunlar. En beteri... En cahil cüheylası. Ben bu tiplerden artık usandım. Bu dünyada sadece kendileri yaşıyormuş gibi davranıyorlar. Ve gittikçe çoğalıyorlar..

        Şimdi bu paylaşımı bir kadın yapsa

        Şimdi bu paylaşımı bir kadın yapsa
        0:00 / 0:00

        Galatasaray'ın eski yıldızı Mbaye Diagne bir paylaşım yapıp "Eşlerimle çok mutluyum" demiş.

        Üç kadın var fotoğrafta. Biri resmi karısı. Hatta karısına "Ben böyleyim. Beni böyle kabul edeceksen evlenirim" tadında bir açıklama yaptı galiba. Kadın da, evde kalırım korkusuyla ya da yalnız kalmamak için bunu kabul etti zaar. Tövbe estağfurullah tövbe...

        Fotoğrafta bir de çocuk gözüküyor.

        Çoklu annelerin olduğu bir ortamda büyüyor çocuk. Düşünün büyüyünce hayatına bir adam girse, kendisine değer vermese gitse başka kadınlarla olsa ki sanırım o da babası gibi bir adam bulacak. Sonra da "E tamam bunda ne var ki canım, benim babam da böyle yaşıyordu. Annem de hiç umursamıyordu" falan diyecek.

        Yani çok normal bir olay olacak bu olay o çocuk için.

        Bizim ülkemizde bu haberi okuyan bir kesim erkek eminim "Benim karım da bunu kabul etti" ya da "Benim karım da sevgilim de bunu kabul etmek zorunda. Ben de tek kadınla yaşayamam" demiştir.

        Yahu yapmayın etmeyin. Böyle saçmalıkları kabul etmeyin.

        Bu nedir biri bana söylesin. Bu ne çirkinlik, ne berbat bir durum.

        Hayır bunu bir kadın yapsa. Bir kadın üç erkek alıp, "Eşlerim ile mutluyum" dese amaaaann ortalık, kıyamet kopar. Yahu gidin lütfen böyle çirkinlikleri normalleştirmeyin.

        Diğer Yazılar