Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ben iddiamı sürdürüyorum. Trabzonspor’a zaman ve sabır verilmesi halinde Ersun Yanal bu takımı toparlar. Yola çıktığı takım, bana göre doğru yoldadır. Kimse yalandan yere bağırıp çağırmasın! Trabzonspor’un ilk yarıda Alanyaspor’a karşı şık futbolunu herkes gördü. Bakmayın siz Alanyaspor’dan yediği bedava gollerden sonra mağlup olmasına.

        Yanal Hoca, Alanyaspor maçına farklı bir 11’le çıktı ve doğruyu da yaptı. Bero, İbanez ve Aytaç çok verimli işlere imza attılar. Castillo takım oyunundan uzak gözükse de yeteneklerini konuşturuyor. Onazi de öne doğru ani çıkışlarıyla takım hücumuna önemli katkılar yapıyor. Paralelinde Suk, ilk yarıda iki net gol pozisyonu bulmasına karşın atamadı, şanssızdı aslında. Oyunun geriden kurulmasında büyük rol oynayan Aytaç’ı beğendim, Okay’dan formayı kaptı, belli oldu ki, Okay artık bu forma “Nasılsa benimdir” diyemeyecek ve bu rekabet ortamından karlı çıkacak olan taraf Trabzonspor olacak.

        Trabzonspor’un ,Alanyaspor karşısında ilk defa bu kadar fazla pas trafiği yaptığına da tanık oldum. Topu hep ilerde tutma isteği ve baskın futbol anlayışı, rakibini maçın başında etkiledi ve Alanyaspor’a bir ara inanın topu bile göstermediler. İlk yarıdaki kritik hakem hatasını da unuttuk sanmayın. Mustafa Yumlu’ya yapılan kasti hareket kesinlikle penaltıydı, hakem Halil Umut Meler es geçti. Fakat, ikinci yarının hemen başında futbolun cilvesi yine kendini gösterdi ve 48’inci dakikada Emre uzaktan bir sert şutla takımı öne geçirdi.

        Trabzonspor’un ligin 4’üncü haftasında 1 galibiyet ve 3 de mağlubiyet alması tabii ki izah edilemez ama ben yine de “sabır sabır” diyorum... 63’te yedikleri ikinci golden sonra takımın dağılması, henüz oturmadığından ve telaşa kapılmasından kaynaklıdır. Fazla lafa gerek yok. Trabzonspor, Alanyaspor maçında yediği goller öncesinde bana göre doğru oynamıştır, güzel işler yapmıştır ama kaybetmiştir. Bu maçın hikayesi de budur. Futbolda bunlar olur. Trabzonspor’da maalesef sağ bek yok! Stoper olan Mustafa Yumlu o bölgede mecburen oynatılıyor, doğal olarak da bu sonuçlar ortaya çıkıyor. Keşke Trabzonspor sağ bek transferi yapabilseydi diyorum, başka da bir şey demiyorum!

        ALANYASPOR’U KUTLUYORUM

        Antalya’nın ilçe takımıdır Alanyaspor ve küçük bütçelerle kurulmuştur. Buna rağmen büyük paralar harcanarak kurulan Trabzonspor’u yenmesi büyük iştir, kutluyorum Alanyalılar’ı...

        SEFA’YA BAKIN!

        Kadro dışı bırakıldığında Trabzonspor’a çektirmediği eziyet kalmadı, kiralık gittiği Alanyaspor’da yaptı yapacağını ve attığı harika frikik golüyle yeni takımının 3’üncü golüne imza attı. Vay be!...

        Diğer Yazılar