Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üst üste aldığı başarısız sonuçlarla neredeyse ligin dibine demir atan Trabzon, bu sezonki ikinci deplasman galibiyetini Kayserispor’a karşı elde ederek derin nefes aldı ve ateş çemberinden kurtulup iki basamak birden yükseldi. Bordo-Mavililer, bu sonuçla 15 puan yaptı. Peki, bahsettiğimiz takım kim? Koca Trabzonspor! Ne hallere düşmüş değil mi?

        Tarihi zaferlerle dolu Trabzonspor’da durum bu noktadayken, biz gelelim maça... Kayserispor’a karşı ilk kez baskılı futbol oynadılar, herkes ne yaptığını çok iyi biliyordu ve takım müthiş dikkatliydi. Özellikle kanatlar arı gibi çalışkandı. Yusuf Erdoğan ve Bero mükemmel oynadı. Bero’nun attığı gol de izlenmeye değerdi. N’Doye’un milimetrik pasında iki kişinin arasından attığı gol, 10 numara işti.

        Aslında ilk yarıda Yusuf’un direkten dönen şutu gol olsa Trabzon, ilk kez stressiz bir galibiyete imza atabilirdi. 1-0, Trabzonspor için tehlikeli bir skor... Ama Ersun Hoca’nın “Kontrollü oynayalım” taktiğiyle kazanan Bordo-Mavililer, bu zorlu süreçte Kayseri’de altın buldu. Trabzonspor haftaya Adana’yı kendi evinde mağlup ederse, tam olarak rahatlayacak; Başakşehir ve F.Bahçe maçlarına daha keyifli çıkacak.

        Son sözümüz de Kayserispor ile ilgili olsun. Kayserispor böyle giderse küme düşer ve yazık olur. Devre arasında Trabzonspor gibi mutlaka kaliteli transferler yapmak zorundalar. Bu kadar net söylüyorum.

        Diğer Yazılar