Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlk yarıda Trabzonspor’un kanatları hiç çalışmadı. Sol kanatta Castillo bildiğiniz gibi, kafasına göre takıldı. Olcay Şahan sakat oynamasından kaynaklı etkisizdi. Yusuf Yazıcı hiç markajdan kurtulamadı. Rodallega da beslenemeyince oyun tıkandı ve her şey Akhisar’ın istediği gibi gitti.

        Ancak ikinci yarıda Ersun Yanal sihirli bir dokunuş yaptı. Yusuf Yazıcı’nın yerine sahaya dahil ettiği N’Doye 58 ve 82’de attığı iki harika golle takımını galibiyete taşıdı. Rodellega’nın yoktan yere var ettiği penaltı pozisyonunu da unutmayalım. Füze gibi bir çıkış yaptı ve Bora’yı adeta avladı.

        Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor’un deplasmanda hiç yenemediği Akhisar’ı bu kez farklı mağlup etmesi Bordo-Mavililer adına önemli bir gelişme olarak tarihe geçmiştir. Tolunay Kafkas’a gelince... 1-0 öne geçtiği karşılaşmada bariz hatalar yaptı. Oyun tarzını hiç değiştiremediği için kaybetmesine inanın hiç şaşırmadım.

        Trabzonspor’un dün akşamki en önemli kazanımlarından biri Akhisar’ı ilk kez deplasmanda yenmenin yanında Rodellega ile N’Doye’un birlikte oynayabilecekleri bir tarz oluşturulmasıydı. Bu konuda farklılıklar yaratan Ersun Hoca’yı tekrar tekrar kutluyorum.

        Son söz... Bu galibiyet, taraftara da Galatasaray maçı öncesi doping etkisi yapacaktır ve 41 bin kişilik Medical Park Arena stadyumu dolacaktır. Zaten kombine satış rakamlarının 15 binleri geçtiğini biliyorum. Yani Trabzonspor artık özüne dönüyor.

        Diğer Yazılar