Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe’nin Alanyaspor maçında 3-1 öndeyken son dakikalarda 3-3’e razı olmasını nasıl yorumlarsınız?

        Acemilik desen değil, içlerinde en acemisi oynadığı ligler itibarıyla Jahovic... Hemen hepsi Avrupa çapında üst düzey takımlarda oynamış. Peki sorun ne? Ben sanki buldum gibi.. Beto sakatlanıp oyundan çıktığında hiçbir şey olmamış gibi yapamadılar. Halbuki Günay da kaleci, hem de iyi kaleci ama anlatamazsın.

        Geriye yaslandılar gel Alanya gel dediler, iki tane yediler. Beş dakika daha olsaydı o psikolojiyle iki tane daha yerlerdi. Bereket Fırat Aydınus girdi devreye maçı iki dakika erken bitirdi. Sağ olasın Aydınus!.. Buna da şükür.

        **************

        AKHİSAR

        Akhisar sahasında G.Birliği önünde 3-1 geriden gelip 3-3’ü buldu, takım rehavete mi girmiş?

        Al sana bir tuhaflık daha. Ben iki faklı önde olacağım da iki gol yiyeceğim. O topu yerim be... Bu skoru Gençlerbirliği’nin gençliğine vermeli. Yoksa Akhisar bu yıl seyrettiğim en kötü Akhisar’dı.

        Çok klasik olacak ama gerçek bu.

        Akhisar, Trabzon zaferiyle sarhoş olmuş. Sonuçla ayıldılar... Okan’ın takımı iyi takım.

        İlk önüne geleni felç edebilir. Hiç şaşırmayın.

        **************

        ALTINORDU

        Altınordu İstanbulspor deplasmanında bu sezon ilk kez gol atamadığı bir maç oynadı, kötü sinyal mi?

        Kötü mötü yok.. Altınordu bu sezonu gövde gösterisi sezonu olarak yaşıyor. Müsadenizle ben biraz haddimi aşayım. Seyit abi “Bakın bu kulvara milyon dolarlar yatıranlara nasıl başabaş mücadele ettiğimi göstereceğim. Asıl olan da bu, anlayın artık” diyecek. Bu kadar zalim olma be Seyit abi.. Onlar da bu işe gönül verdi. Ayıplarını ört! Hani senin federasyon başkanlığı. Biraz korkaksın galiba. Üzülürüm....

        **************

        MANİSA

        Manisaspor, Giresunspor’a bu sezonki ilk yenilgisini tattırdı, bu galibiyet ne derece rahatlatır?

        Fatih Tekke benim futbol yaşamımda seyrettiğim en fantastik santrfor . Adamın genetiğinde yaratıcılık var. Uçuk bir adam. Ama bu uçukluk Manisa’yı kurtarabilir. Zaten puan silinmesi vesaire Manisa düştüydü. Fatih bir mucize gerçekleştirebilir. Tekrar söylüyorum Manisa kadrosu bu ligin en kaliteli kadrosu.. Fatih gibi bir uçukla olmazı oldurabilir..

        **************

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka’nın kazanamama serisi 7 maça çıktı, Atilla Güneş de bıraktı, bu iş nereye gidiyor?

        Atilla da bıraktıysa sözün bittiği yerdir... Dünyanın sonu değil. Dibe vurup tekrar zirveye ulaşmak Karşıyaka’ya yakışır. Benim naçizane tavsiyem, ülkemin en büyük ilçesi. Milyonlarca çocuğu olan ilçesi, kendi çocuklarıyla ayağa kalksın... Hazır bu konumu değerlendirin..

        **************

        ALTAY

        Altay gibi zirve mücadelesi veren bir takımın Kırklarelispor’dan 5 gol yemesi sizi sinirlendirdi mi?

        Bunlar olabilir. Ama futbolcu kardeşlerim eğer akıllıysalar, bu yönetim, bu hoca, bu hiçbir takımda olmayan inanılmaz zarif ve entelektüel taraftara layık bir duruşla ilk gelen rakibi perişan ederler...

        Diğer Yazılar