Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe, Kasımpaşa önünde sezonun en kötü futbolunu oynadı, sizin yorumunuz nedir?

        Olur böyle şeyler. Esas tehlike Jahovic’in yaptığı... Sen kimsin Jahovic.. Göztepe’den kimler geldi, kimler geçti.. Aklın sıra kurnazsın. Maç içinde topa değemedin “Ben sarı kart görmeliydim” dedin. Hiç alakan olmadan gittin hakeme “bana sarı kart göster” dedin.. Hepimizi kandırırdın da Sabri’yi kandıramazdın. O Sabri ki senin attığın gollerde hep asist oldu. Sana “Ayıp ediyorsun “ dedi. Niyetini anladı!.. Bilmem anlatabildim mi? ...

        Bak Jahovic benim bildiğim Fikret Orman senin gibileri Beşiktaş’ın idman sahasına bile sokmaz.. Yazık ettin kendine... Nasıl toparlarsın bilemiyorum?..

        AKHİSAR

        Son dakika golüyle Başakşehir’e yenilen Akhisar deplasmanlarda zorlanıyor, buna katılır mısınız?

        Akhisar’ın yenildiği takım Başakşehir.. O Başakşehir ki iddia ediyorum bu ligin en güçlü takımı. O yüzden bu mağlubiyet keyfe keder. Ayrıca ben Akhisar’ın deplasman problemi olduğuna inanmıyorum. Bundan sonraki ilk deplasmanında haklı çıkarım. Göreceksiniz..

        ALTINORDU

        Altınordu Eskişehir’le berabere kalarak üst üste 3. maçta da kazanamadı, düşüş mü var?

        Altınordu bir proje takımı ve çok genç.. Gol atamayınca “niye gol atamıyor” deniyor. Gol yediğinde “niye gol yiyor” deniyor. Yahu bu takım ligin en genç takımı. Dolayısıyla en şaşırtan sonuçlara gebe... Sabırla onları seyredelim ve bekleyelim yeni Çağlar’ları, yeni Cengiz’leri... Ben İnanıyorum çıkacaktır...

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka yine kazanamadı, bu kötü gidişatı nasıl tersine çevirebilirler. Önerileriniz var mı?

        Karşıyakalılar biliyorum bana kızacaklar. Ama bu yılı yok saymalılar. Küme düşmek ayıp değil. Esas ayıp öze dönme fırsatı doğmuşken öze dönmemek..

        Karşıyaka hiç bir takımda olmayan potansiyele sahip bir takım. Dönün kendi insanınıza ve bu düşüşü Allah aşkına büyük bir şans olarak kabul edin..

        ALTAY

        Altay, Sakarya galibiyetiyle zirve yarışına tutundu, çok kritik bir virajı döndüler değil mi?

        Altay zaten bu lige yakışmıyor. Yakışmadığının futbolcularda farkında.

        Ellerinden geleni yapıyorlar. Özellikle Murat Uluç yapıyor. Helal olsun.. Hocaları Cüneyt de her beyanatıyla bende rütbe atlıyor..

        Diğer Yazılar