Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Soner Olgun, çarşamba akşamları Bodrum Pier sahnesinde izleyenleri mest ediyor. Laf olsun diye söylemiyorum, her müzikseverin ‘ölmeden önce yapılacaklar listesi’nde Soner Olgun’u sahnede canlı dinlemek yer almalı.

        Mozart’tan girip Aşık Veysel’den çıkan, bağlamasıyla Tarantino’ya selam çakıp oradan Ahmet Kaya’ya uzanan Soner Olgun şarkıları, esprileri ve göndermeleriyle üç saat boyunca izleyiciyi gerçek dünyadan koparıp alıyor.

        Ancak işin içinde bir kadın ve aşk olunca gerçekliğe dönmek hiç de zor olmuyor.

        Şöyle ki, Olgun 17 yıllık eşi aynı zamanda da vokalisti Özlem Hanım ile paylaşıyor sahneyi. Ara ara birbirlerine laf atıyorlar. Öyle bir anda, Olgun’un ağzından eşine ithafen bir ‘Abi’ çıktı. Özlem Hanım rahatsızlığını, “17 yıldan sonra işte böyle, kocanızın abisi oluyorsunuz” sözleriyle ifade etti. Soner Olgun durumu toplamaya çalıştıkça daha da battı. Baktı olmuyor, hiç Özlem Hanım’dan yana bakmayarak şarkılarına devam etti. Aradan uzun bir süre geçti, bir kişi hariç herkes ‘Abi’yi unuttu. Olgun, hangi şarkıya geçeceklerini söylerken Özlem Hanım’ın ‘Tamam abi geçelim’ sözleri, izleyenleri kahkahaya boğarken Olgun kıpkırmızı oldu. Artık sahneye gülller mi gelmedi, şunlar bunlar derken durumu kurtardı.

        Uzun süreli ilişkilerde ‘abi, hacım, hocam’ mı daha normal geliyor size yoksa kuzum, kuşum, aşkitom mu?

        Bana sorarsanız, her iki üçleme de sinir bozucu!

        DEFNE’DEN SONRA SIRA MELTEM’DE

        Bunu pek az kişi bilir, Defne Samyeli haberciliği bırakıp şarkıcı olmadı. Samyeli, sunuculuk ve şarkıcılığı bırakıp haberci olmuştu. TRT Çocuk Korosu’nda yer alan Samyeli, 1994 yılında Melih Kibar ile hazırladıkları ‘Tek Başına’ adlı bir albüm çıkarmıştı. Sonra yolunu değiştirdi. Geçen kış ise en büyük aşkına, şarkıcılığa döndü. Etiler’de bulunan La Boucherie’de sahneye çıkmaya başladı. Canlı performansı büyük ilgi gördü.

        Bu kış La Boucherie’de Samyeli dışında yine şarkıcılığı çok seven 1998 yılında ‘Seninleyim’ adlı şarkısıyla ve klibiyle sahnelere göz kırpan Meltem Cumbul da yer çıkacak. Cumbul, kendisini dinlemeye gelenlere Fikret Şeneş şarkıları söyleyecek.

        Bir de yeni isim var konuşulan. Sözü müziği kendisine ait şarkılardan oluşan ‘Sayende’ adlı ilk albümünü kısa süre önce çıkaran, Yıldız Tilbe dahil kendisini dinleyen pek çok sanatçının sesindeki ve yorumundaki farklılığa hayran olduğu Derya Bedavacı ile de görüşülüyor.

        İzmir gece hayatının en önemli isimlerinden biri olan Bedavacı eğer rotasını İstanbul’a çevirirse, İstanbul gecelerinin dengeleri değişir.

        SOKAKLARDA TİNA TURNER KIYAFETİ İLE GEZEN ÜNLÜ KİM?

        11 yıl aradan sonra ‘Rock Müzikaller’ yeniden sahneleniyor. 24 Eylül Pazartesi akşamı Açıkhava’da Zuhal Olcay’ın yanı sıra Aslı Gökyokuş, Ayça Varlıer, Erdem Yener, Evrencan Gündüz, Fatma Turgut, Ferman Akgül, Gripin, Güvenç Dağüstün, Özge Borak, Özge Fışkın, Seran Bilgi ve Şehnaz Sam’ın sahneye çıkacağı açıklandı.

        Tek bir isim ise sır olarak saklanıyor. O da o gece sahneye Tina Turner kıyafeti ile çıkıp onun şarkısını söyleyecek olan, kendisi de sıkı bir Turner hayranı olan ünlü popçu.

        Hatta öyle bir hayranmış ki, yıllar önce gittiği Amerika tatilinde sokaklarda Tina Turner gibi giyinerek gezmiş.

        Sürprizi bozmak istemeyen organizasyon şirketinden sadece dört kişi bu sanatçının kimliğini biliyor. Kimse öğrenmesin diye provalar sanatçının evinde yapılıyor.

        Bahisleri açıyorum: Zerrin Özer.

        Diğer Yazılar