Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlk yarısı futbol adına hiçbir şey vermeyen, ikinci yarısı Kasımpaşa adına tek kaleye dönen bir maç izledik. Paşa’nın ikinci yarıda oyunu tamamen rakip sahaya yıkmasında Kayserisporlu Samba Sow’un 49. dakikada gördüğü kırmızı kartın elbette katkısı vardır da 90 dakikanın geneline bakıldığında da hak edilmiş 3 puan yazdı ev sahibinin hanesine.

        Kayserispor belki ilk yarıyı önde kapadı ama futboluyla değil, şansıyla. Daha doğrusu kaleci Ramazan’ın akılalmaz hatasından bulduğu golle. Bunun dışında girebildikleri tek bir pozisyon bile yok. İkinci devrenin hemen başında Samba Sow’u kaybedince de dengelerini yitirdiler. Çünkü Samba Sow bu takımın beyni, sigortası, denge noktası. Yine de 10 kişi kalınca tamamen savunmaya kapanmak futbol aklı değil.

        Aslında Kasımpaşa geçen hafta Bursa’da da iyi sinyaller vermişti. Orada da kaçan goller, kaçan penaltı, kaptırılan puan vardı. Bu galibiyetle Kasımpaşa lige döndü, Adem Büyük de sahada futboluyla büyüdü. Sadece attığı, attırdığıyla değil, futboluyla. Böyle oynayan Adem’i özlemişiz.

        Aslında bu ligin son sırası da Kasımpaşa’nın kadro kalitesinin yeri değildi. Gerçek Adem’i nihayet izledik. Andre Castro ile Tunay da Adem’e eşlik ederlerse Paşa’nın futboluna renk katarlar. Andre Castro çok koşuyor, çabalıyor da biz biliyoruz ki gerçek Andre Castro bu değil.

        Kasımpaşa’nın dikkat çeken başka yönleri de vardı. Birer gol sağ ve sol bek asistlerinden geldi. Ön liberoda oynamaya başlayan Veysel’e yeni yeri daha iyi geldi. Bir de takımın en uç noktasında 20 yaşındaki Batuhan vardı. Pırıl pırıl bir yetenek. Koşuyor, istiyor. Dün tam 5 pozisyon yakaladı, en sonunda da golü yaptı.

        Diğer Yazılar