Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HADİSE, “Aleyna Tilki’yle bir sorunum yok, beni ararsa her türlü desteği veririm” demiş. Açıklamadaki ego kokusuna bayıldım doğrusu. Ama sonrasında insan hangi konuda destek verebileceğini merak ediyor doğrusu. E doğal olarak âlemin bütün müzisyenleri Aleyna’ya şarkı vermeye çalışıyordur, bu destek müzikal yönden olamaz. Aleyna’nın bir süre daha söyleyeceği her şarkının patlayacağı kesin çünkü. İmaj çalışması, sahne kıyafetleri desek, Hadise genelde Beyonce ne yaptıysa onun lacivertini uygulayan biri olduğuna göre bu da olmaz. Aleyna onu arayacağına Beyonce’nin Youtube’dan videolarını izleyerek konuyu çözebilir. Hadi sahnede dans etmek desek, Hadise bu konuda iyi ama ders verecek kadar değil tabii. Düşündüm düşündüm Aleyna’nın ortam dedikodusu yapmak için Hadise’yi aramasından başka bir olasılık bulamadım, ne dersiniz?

        Klip dünyasında Olan Biten

        YAZ boyu elde avuçta kalan tüm ‘hit’ler ortaya döküldü, kalan sağlar yoluna devam etmeye çalışıyor. Günümüzde ‘Genç kızların sevgilisi’ titrini fazlasıyla hak eden Cem Belevi ‘Dumanlı Sevda’ ile geri döndü mesela. Hasan Kuyucu’nun çektiği klipte çok iyi göründüğü bir gerçek. Ama sözü ve müziğini kendi yazdığı şarkı ortalama.

        Bir diğer ortalama şarkı Ziynet Sali’den geldi: ‘Ağlar mıyım, Ağlamam’. Ziynet’in sahip olduğu şarkıların yüzde 80’inden bir farkı olmayan şarkı Alper Atakan’ın düzenlemesine sahip. İki şarkı da iyi klipleri ve sağlam düzenlemeleriyle sıyrılıyor en azından. Bir diğer yeni klipse Gökhan Türkmen’den geldi. Murat Joker’in çektiği ve tadından yenmeyen sonbahar görüntülerine sahip bir şarkı. Ayrılığı bu döneme denk gelenler için hüzün dolu 4 dakika 13 saniye.

        Harika delikanlılar

        YAZDIKLARIMDAN anlaşılıyordur herhalde, hiçbir zaman ‘drama’ insanı olamadım. Bu, dizilerde de böyle. Eğlenceli yapımlara rastlamak biraz zor ama sevindirici gelişmeler de oluyor, mesela ‘Klavye Delikanlıları’. Rasim Öztekin önderliğindeki dizide Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım bir harika. Seray Sever’i ne kadar özlediğimiyse ileriki bölümlerde anlatacağım sanırım. Kaçıranlar için ilk bölüm SHOW TV’nin internet sitesine yüklendi bile.

        Kasları görelim

        KASLI ve iyi vücudun moda olduğu günümüz dünyasında vücut üzerine yarışmalar da artmaya başladı. Hele içlerinden bir tanesi var ki ‘Yetenek Sizsiniz’in fitness dünyası için uyarlanmış hali denilebilir. Çok uzun süredir fitness modelliği yapan ve konunun uzmanı Murat Tavlı, uluslararası fit vücut yetenekler yarışması olan The Show Turkey’i hazırlıyormuş. 18 Kasım’da düzenlenecek yarışmanın jürisi olmak için Tavi Castro, Michelle Lewin gibi fenomen olmuş vücutçular ülkemize geliyor. Yarışmacıları merak ettim.

        Diğer Yazılar