Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Sibel Can’ın oğlu Engincan tek başına eve çıkınca gürültü yüzünden komşularıyla başı derde girmiş. E yalılarda dadılarla büyümüş bir çocuk apartmanda oturmaktan ne anlar? Sibel Hanım da biricik oğluna müstakil ev alsaymış, 1 milyon dolara apartman dairesi almak hiç yakıştı mı?

        - Yılmaz Erdoğan’ın Belçim Bilgin’siz doğum günü yapması büyük yankı uyandırdı ama yıllar geçmiş gitmiş, bir doğum günü de yanında sevgilin olmadan kutlanabilir yahu. 2 yıldır ayrılık haberlerine dayanan çiftimiz, belki de hayatlarındaki öncelik sırasını değiştirmiştir.

        - Uzun süredir en büyük gündemimiz arabaların camındaki filmler oldu! Hani başka sorunumuz kalmamış gibi bu konuyu tartışıyoruz. Bir kesim sinirli sinirli “Trafikte dururken karımızı, kızımızı yan arabadakinin gözlerine meze mi yapalım?” diyor ama beyler bu işi böyle çözmeye çalışırsanız, yakında korkarım kadınların evden çıkmasını da engelleyeceksiniz.

        **************

        BIKTIRAN İLİŞKİLER BIKTIRAN BAŞLIKLAR

        -Arda Turan ve Aslıhan Doğan barıştı mı?

        -Fahriye Evcen’den Burak Özçivit’e ambargo!

        - Gülben Ergen-Erhan Çelik davası kapanmıyor.

        - Asena Atalay, Caner Erkin’e ateş püskürdü.

        **************

        SABIRSIZ GENÇLER

        YENİ gençliğin gözü direkt zirvede! Herkesin kariyer planı buna benzer bir şeydir tabii ama yeni gençlik hemen istiyor. 5-10 yıla yayılan kariyer planlarına değil de 4-5 aylık sisteme ihtiyaçları var. Okuldan mezun olup patron olabilmek en büyük amaç. Ya da dizi hayatına henüz başlamış taze bir oyuncuysa da ikinci dizisinde başrole zıplamak istiyor.

        Akıllıca ve tutarlı bir çıkış değil tabii bu. Hızlı çıkan hızlı iniyor. Ama onlar da haklı tabii, şimdi internetten yapılan işlerde o kadar çabuk zengin olunuyor ki, bunu hayatın her yönüne uygulamaya çalışıyorlar.

        Hafta sonu haberturk.com’da okuduğum haberde Hollywood ünlülerinin ilk işlerinden aldığı fiyatlar yazıyordu. Mesela Ryan Gosling herkesi etkilediği ‘The Notebook’ filmi için haftada 1000 dolar kazanırken, şimdi film başına 7.5 milyon alıyormuş. Bakınız gençlik, yaklaşık 15 seneye mal olmuş ama temiz olmuş. Sabretmek o kadar da kötü bir şey değil.

        **************

        KRALLARA LAYIK GÖSTERİ

        SON dönemde ülkemize gelen büyük popstarlar, feci ünlü rock grupları olmuyor belki ama işin sanat yönü bir hayli yükselişte. Bir baktım Acosta Danza dans topluluğu İş Sanat’ta. İngiliz Ulusal Balesi, Paris Opera Balesi, Amerikan Dans Topluluğu derken parlamadığı gösteri kalmayan Carlos Acosta’nın bu projesi, Londra Saddler’S Wells’teki prömiyerinin ardından dünyaya yayılmaya başlamıştı ki İstanbul’a gelmesi de harika oldu. Modern dans meraklıları için ayrıca 25 Nisan’da Lyon merkezli Pockemon Crew’un, İş Sanat’ta olacağını belirteyim.

        Diğer Yazılar