Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOKO Ono şimdilerde sanata sarıp sanatçı kafasında takılsa da, onun bu dünyayla ilk tanışması Beatles’ın beyni John Lennon’un sevgilisi konumuna gelmesiyle gerçekleşti. Anlatılanlara göre Lennon’ı gruptan soğutan, elemanları birbirine küstüren şirret bir yengeymiş. Konserlerde o korkunç sesiyle Lennon’a eşlik etme kafasına bile geçmişti zamanında. Hatta Lennon’ın canını alan manyağın Yoko Ono nefreti yüzünden bu cinayeti gerçekleştirdiği bile söylenir.

        Şimdilerde Duman’ın solisti Kaan Tangöze’yle ilişki yaşayan Kıvılcım Ural’ın hikâyelerini okurken bu durum geldi aklıma. Ortaya çıktığından beri Duman’da sular durulmuyor. Söylenene göre şimdi de grubun diğer elemanı Batuhan Mutlugil’in karısıyla kavga eden Kıvılcım’ın yeni maceralarını merak ediyoruz. Solo konserlerinde Kaan’ın arkasında vokal yaparken görür müyüz acaba kendisini? Büyük bir vukuat çıkacağı kesin ama ne?

        ***********

        EROTİZME SIFIR TOLERASN

        HADİSE’NİN ‘Sıfır Tolerans’ klibini yayınlayan müzik kanallarına RTÜK tarafından ceza kesilince şarkıcı kendini savunmaya geçti. İlk kez bir Hadise klibini beğenmiştim ki başına gelmeyen kalmadı. Öyle ceza kesilecek kadar abartı görüntüler bile yok oysa. RTÜK yetkilileri yıllar önce Metin Arolat’ın Merve İldeniz’in göğsünden yoğurt yediği ‘Dert Değil’, Tarkan’ın ‘Grinin 50 Tonu’nu hatırlatan ‘Ölürüm Sana’ kliplerini görse küçük dillerini yutacaklar herhalde.

        Şimdi Hadise için hayranları atağa geçti tabii ama keşke zamanında Hadise de şort giydiği için otobüste dayak yiyen kızın yanında olsaydı, bir ses çıkarsaydı, tepki gösterseydi. O zaman belki konu daha iyi anlatılabilirdi. Yoksa böyle başın sıkışınca öne çıkmanın pek bir getirisi yok. Klibin izlenme sayısı artacaktır o kadar!

        **************

        KLİPLERDE OLAN BİTEN

        -KANUN içeren rock şarkımız ‘Nasılım Biliyor Musun’, Gripin hayranlarını tatmin edici, melankoli dozu hayli yüksek yeni albümün ilk şarkısı. Kısa sürede beğenilen albümde favori şarkım eğer yapılırsa dans remiksinin çok iyi olacağını düşündüğüm ‘Nasip Diye Yazdı Kâtip’ ve sakin hit ‘Sor Bana Sor’ oldu.

        -Ceylan Ertem’in Mahzuni’ye saygı albümündeki ‘Zalim’ versiyonu ‘Çukur’ dizisinde yayınlanınca bir hayli ilgi çekti ama şarkıcı yine de kendi albümünden bir şarkıyı klipledi. Fotoğrafçı yönetmen Aytekin Yalçın’ın, Budapeşte’de yaşayan bir sanatçıyı görüntülediği klip, Ceylan Ertem tarzını çok iyi yansıtıyor.

        -Emir Yargın şu sıra ‘Maide’nin Altın Günü’ için hazırladığı ‘Erik Dalı’yla popüler olsa da yaratıcılık konusunda hız kesmiyor. Yönetmenliğini yaptığı ‘Mutluluk Reklamı’ isimli klip, genç grup Vera’nın yeni harikası. Minimal düzenlemesiyle sizi kendine çeken şarkı grubun diğer şarkılarını da merak ettiriyor.

        Diğer Yazılar