Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİZİ sektörünün başarılı dergisi Episode, baharın gelmesini Emaar Square Mall’un içinde düzenlenen bir partiyle kutladı. Partideki kalabalık içinden boy farkıyla sıyrılan Berk Atan gecenin en fazla göze çarpan adamlarından biriydi. Partinin en mutlusu Öykü Karayel’di diyebiliriz. Haziran ayında Can Bonomo ile evlilik hazırlıkları yapan Öykü’yle karşılaşır karşılaşmaz hemen tektaş kontrolü yaptım tabii ki. Kalp Atışı dizisinden rol arkadaşı, son dönemin yükselen değerlerinden Merve Çağıran da partinin güzelleri arasındaydı.

        EFEKAN CAN İLGİSİ

        Çok güzel bir enerjisi var ne zaman görsem pozitif tavırları dikkat çekiyor. Spor delisi genç oyuncu Burak Arslan yine oldukça sportif ve formda gözüküyordu. Derginin önceki kapaklarından Mert Fırat merakla beklendi ama tiyatrosunda işler uzayınca partiye katılamamış. Onun yerine ilgi Ufak Tefek Cinayetler’de Mert Fırat’ın gençliğini canlandıran Efekan Can’a kaydı tabii. O rolden sonra genç oyuncuya teklif yağıyormuş ama anlaşması olduğu için başka diziye kayamıyormuş tabii.

        ***********

        TÜRKÇE MÜZİK DİNLİYORUM!

        KULÜPLERİ Türkçe şarkılarla barıştıran adamlardan biri VeYasin. Hatırlarsınız, çok değil iki sene öncesine kadar “Ben Türkçe müzik dinlemiyorum” demeyi statü zanneden gece insanları vardı aramızda. Cool olmayı böyle bir şey zannediyorlardı yani. Sonra aynı grup Mini Müzikhol’de sazlı sözlü geceler yapıp göbek atmaya başladılar. Ama onlar o göbeği Cihangir’de attıkları için farklı olduklarını sanıyorlardı orası ayrı. Neyse efendim, VeYasin çıkıp Hey Douglas projesiyle 70’lerdeki Türkiye şarkılarını gece kulüplerine getirip köprü görevi gördü aslında. Onun bu hareketinin ardından etnik house gece kulüplerine girdi ve artık Türkçe şarkı çalınmayan yer kalmadı. Episode gecesinin eğlence bölümünün emanet edildiği Hey Douglas projesi 20 Nisan’da single olarak hayat bulacakmış. Göksel ile düetlenen bu şarkı haricinde birçok sürpriz düet de piyasaya çıkmak için zaman kolluyormuş. Yaratıcı müzisyenin yeni hareketini bir hayli merak ettim.

        ***********

        OLAN BİTEN

        - Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği’ndeki seçimler bitti ama rüzgârı hâlâ sürüyor. Sezen Aksu’lu Mustafa Sandal’lı kavga sahnelerini izlerken düşündüm de sanatçıları bile çileden çıkarabiliyorlar. Demek ki bu ülke özelinde Meclis’te yaşanan kavgalar gayet normalmiş aslında.

        - Bengü son klibi ‘Geçmiş Olsun’da ne kadar güzel görünüyor öyle diye düşünürken pat diye doğum gününde evlilik teklifi aldığını açıkladı. Aşk insana böyle yarıyor işte diyeceğim ama Gülüm Erzincan’ın yaptığı makyajın ve Erhan Delen’in yaptığı saçın önemini de vurgulamak lazım.

        - Bu ara magazinin bıktıran isimlerini yazmak moda haline geldi ama hem bıktığını belirtip hem de hâlâ o kişiler hakkında yazılar yazılarak gündemi gereksiz yere meşgul eden bu insanlardan nasıl kurtulabileceğimizi merak ediyorum.

        Diğer Yazılar