Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampuan, kişinin hijyeni için rutin bir parçadır. Saç yağı, kir, kepek, deri parçacıkları ve çevre etkileri nedeniyle düzenli olarak şampuan kullanırız. Şampuanınızı; normal, yağlı, kuru ya da ipeksi dahil olmak üzere saç tipine bağlı olarak seçebilirsiniz. Peki, saçlarınız için en iyi şampuan hangisi? İşte dünyanın en çok tercih edilen ilk 10 şampuanı. Bu arada bir hatırlatma, ülkemizde satışı olmayan çeşitleri internet aracılığı ile satın alabilirsiniz.

        T / Gel Neutrogena ana maddesi kömür katranı olan ve kepek, sedef hastalığı, seboreik dermatit ve DHT seviyesini azaltmaya yardımcı bir şampuan. Saç derisindeki kaşıntı ve kepeklenme belirtileri ile birlikte görülen hastalıkların tedavisine yardımcı olan şampuanı kullanmadan önce, doktorunuza danışmayı unutmayın. Kerastase, saç bakımı için bir lüks ve güzellik salonlarında kullanılıyor. Profesyonel saç bakımı sağlayan Kerastase, pek çok ülkede lider marka olarak kabul ediliyor.

        Özellikle Kerastase Elixir serisi, içindeki değerli yağlar sayesinde zengin bir bakım sağladığından, elit güzellik salonlarının ve bayanların gözdesi haline gelmiş bir ürün. Selsun Blue, kepek tedavisinde uzmanlaşmış bir şampuan. Selenyum sülfit içeriyor ve saç derisi konusunda alanının en iyisi. Clairol Herbal Essences şampuan, bitki özlerinden oluşan yapısıyla saç hacmini arttıran, tedavi eden, nemlendirici özelliği olan uzman bir şampuan markası. Garnier, özellikle saç boyasında iddialı olan bir marka olmasının yanında, şampuan ve saç bakımı ürünleriyle de en çok tercih edilen isimler arasında. Garnier Fructis, içindeki argan yağı ile ekstra saç kremi kullanmanıza gerek kalmadığından, özellikle yurtdışındaki hem cinslerimizin sık kullanılan ürünler listesinde. Suave Amerika’nın en çok tercih edilen şampuan markaları arasında yer alıyor. Markanın saç tonikleri de en iyi saç bakım ürünlerinden biri.

        Pantene ülkemizde de sıkça tercih edilen bir şampuan. Şampuanın en büyük özelliği ise, pro vitaminler üzerine kurulu olan formülasyonu. Sunsilk; Asya ülkelerindeki adıyla Seda, ülkemizdeki adıyla Elidor, dünyanın en çok tercih edilen şampuan markalarının başında geliyor.

        Pek çok kişinin tercihi olan şampuan, özellikle Arjantin, Brezilya, Hindistan ve Tayland gibi ülkelerde en çok satan marka olarak kabul edilmekte. Aesop besleyici bileşenleri, harika köpüren yapısı ve verdiği parlaklık ile dünyanın en çok tercih ettiği şampuanlar listesinde yer alıyor. Head & Shoulders, dakikada 110 şişe ile dünyanın en çok satılan şampuan markasıdır. Bu şampuan, selenyum sülfit içerir ve özel olarak kalıcı kepek sorunu olanlar için tasarlanmıştır.

        Diğer Yazılar