Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Topal enine top sürerken sağ bekin arkasına iyi sarkan İsmail’e nefis bir pas attı, o da Alper’e golü attırdı; bu bir. İlk yarının son dakikalarında Valbuena diagonal bir pas attı, Isla kesti RvP ön direkte kafayı vurdu ama auta çıktı, bu iki. 2. yarıda Ghilas topu tehlikeli yerde Dirar’a kaptırdı, onun ortasında Topal’ın kafası direğe çarptı, bu üç. Valbuena kendi kendine faul aldı, her zamanki gibi şahane kesti Skrtel golü attı, bu da dört. Biri duran top diğeri de kapılan bir top sonrası yani.

        Set hücumunda rakip yerleşikken 2 pozisyon üretilebilmiş. Sorun burada. Yoksa F.Bahçe dün 90+1’de Jahovic’in ezdiği top dışında rakibine sadece 1 pozisyon verdi ki onda da Scarione golünü attı. Diğeri Volkan’ın ikramı...

        Evet, F.Bahçe’de oyuncu sorunu var. Kaleye Kameni; Josef’in yanına Ekici ve Dirar’ın yerine Giuliano geldiğinde bir nebze bu sorun giderilir. İş sadece Valbuena’ya kalmaz. Bence Topal, Roman’ın yerine stopere, niye alındığını halen anlayamadığım Lens’e göre geride bir oyuncu olan Dirar da yedeğe düşer. Alper sağda, Valbuena solda, Giuliano ortada olmak kaydıyla arkalarında Ekici-Josef ikilisi ile daha fazla yaratıcı alternatif sağlanabilir.

        Gelelim santrfor bölgesine. Ben Soldado’dan çok ümitli değilim açıkçası. Yine RvP’nin 1. adam olacağı kanısındayım. Takımda oyuncu kalitesi yükseldiğinde üretim artabilir. Ancak Kocaman’ın artık hücum planları çalıştırması lazım. Elbette çalıştıracağı şeyi önce kendisi çalışmalı. Aykut Hoca’nın çizilmiş hücum planı portföyü olduğunu sanmıyorum.

        Göztepe’ye başarılar diliyorum. Ligi tanıyan oyuncuları ile fark edildiler. Umarız diğer transferler de katkı sağlar. F.Bahçe karşısında 1 puanla başlamak seyircisiz bir maçta iyidir.

        Scarione

        2. yarıda sazı eline aldı. “Forvet Arkası Skorer 10 Numara” mevkisinin sözlük karşılığı.

        Volkan Demirel

        Hep yazmaktan sıkıldım. Graz maçından sonraki maç yazılarıma bakabilirsiniz. Kameni oynamalı...

        Diğer Yazılar