Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçeliler heyecanla yeni sezon transferlerini bekliyor. Ama TFF Başkanı Nihat Özdemir gerek Ali Koç muhalefeti ile gerekse diğer kankasından hala alabildiği medya desteği ile bu heyecana ket vurabilir.

        Fenerbahçe başkanına muhalif olabilir, onu sevmeyebilir bir insan. Bunu anlarım. Ama sırf o başarısız olsun diye Fenerbahçe'yi mağdur etmeye çalışırsa bu sadece 'ceketsizlik' ile açıklanamaz.

        İyi niyetle : "Yahu limit dediğin şey ekonomik durumla alakalı. F.Bahçe'nin ekonomik durumunun içler acısı halde olduğunu bizzat başkanı söylüyor. TFF nasıl limit açsın" diyeceklere sadece 2 şey söyleyeceğim;

        • Doblo fiyatına futbolcu transfer edilirken bu TFF'nin gözleri kör, dilleri lâl mi olmuştu?

        • Aslen bugünkü haliyle bir teslimiyet anlaşması olan; kulüpleri ileride satılacak Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) haline getirecek ödenmesi mümkün olmayan bankalarla olan anlaşmasına Fenerbahçe'yi mecbur etmek asıl amaçtır. Bu amacın 2 doğal sonucu olacaktır,

        • F.Bahçe parayı ödeyemez ve kulübe kayyum atanır.

        • Ali Koç'un şahsi servetinin kefil olduğu miktarına el konur. Kendisine de “ayrıl" denir.

        ☆☆

        Buradan Ali Koç'a açıkça sesleniyorum,

        Eğer limit konusunda armudun sapı üzümün çöpü diyeceklerse hiç uzatmadan 2 şey yap sayın başkan;

        1- Çık ne olup bittiğini açık açık anlat. Bunun nedenlerini ortaya koy. Gerisini taraftarına bırak.

        2- Anlaştığın futbolcular dahil kimseyi transfer etme. Bunu da taraftara izah et. "Alın topunuzu oynayın" de. Hedefini küme düşmeme olarak belirle. Daha da güzeli bu ülkenin bu futbol anlayışıyla istenmiyor madem F.Bahçe'yi başka ülkenin liginde oynat.

        Diğer Yazılar