Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Hayatımda 10 tane transfer yapıp kadro kalitesi geriye giden başka takım bilmiyorum. Fenerbahçe resmen bu hale getirildi. Jesus, 2 avukatı ve danışmanı Lizelle Hanım'dan oluşan ekibi, önüne geleni takıma doldurdu. Kim Min Jae'nin tutulamaması normal. Oyuncu da gitmek istemişti.

        Yerine alınan Gustavo Henrique; Süper Lig'deki herhangi bir takımın stoperlerinin gerisinde. Gördük ki 5.250 milyon Euro verilen Luan Peres de epeyce kötü bir oyuncu. Lincoln Henrique de Bruma da herhangi bir büyük takımda oynayamazlar.

        Arao da İsmail Yüksek'den iyi değil. Jesus'un her aldığının yanı sıra klasik Rogon oyuncusu King de ilk 8'deki takımlarda oynayamaz. Herkesin büyük ümit beslediği Emre Mor'un da futbol bilgisi yine sıfır. Dripling ve çalımı futbol zannediyor.

        Sol bek Alioski, eğer Arabistan'da yatmadıysa faydalı olacak bir oyuncu. Yine Jesus tayfasının topa sokulmadığı Joao Pedro'dan da çok umutluyum. Jorge Jesus eğer bu ülkeye erkenden kovulup tazminat alma derdiyle gelmediyse; hala şampiyon olmayı, kupa kazanmayı önemsiyorsa geçen senenin kadrosuna mecbur.

        Serdar Aziz ve Attila yine tandem olur. Osayi de sağ bek. Merkez orta saha Crespo-Zajc olur. Mert Hakan ve İsmail alternatifler. Arda ve Joao Pedro bu ikilinin önlerindeki isim. İrfan Can önde top tutabilecek 2 isimden biri olarak muhakkak formayı alır.

        Ferdi de oynayabilir. Serdar Dursun ve yeni santrafor form durumlarına göre en önde olurlar. Sol bek de Alioski zaten. Stoper yedeklerinden biri kesin Tisserand olur. Diğer stoper yedeği de Luan Peres. Bence bir tane 1. sınıf stoper lazım. Bu kadro devre arası transfer dönemine kadar takımı yarışta tutar.

        O yüzden sakin kalıp transfer penceresinin kapanmasına 20 gün kala yapılması gereken 2 basit şey var.

        Eski kadrodan Tisserand ve Szalai de dahil tüm assetleri tutmak. Bir baba stoper ve santrafor almak. Tabi Jesus ve ekibini değil, mantığı dinleyerek. O zaman devre arasına kadar yarışta kalınır. Hala eksik varsa da ocakta tamamlanır.

        Maçla ilgili konuşacak bir şey yok. Takım iyi değil. Sonraki turda Austria Wien'i Flamengo Rezerv takımına dönmüş Fener eleyemez. Geçen sene ağırlıklı kadro ise rahat eler.

        Diğer Yazılar