Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Başta belirtmeliyim. Nuri Şahin kendi aşırı hırsını ve takımının movivasyonunu hep bu şekilde tutarsa Antalyaspor hep üst sıralarda olur. Şampiyonlar Ligi finali gibi hırslılardı. F.Bahçe gibi 30 metrede oynayıp kaptıkları topları direkt değil de kenarlara doğru attılar. Nitekim bir Süper Lig klasiği olarak Güray Vural F.Bahçe'ye karşı skor katkısı yaptı. Wright'a yaptığı asist muazzamdı. Fenerbahçe 40'a kadar sahada yoktu. Pardon düzelteyim; King dışında kimse yoktu demeliyim. Hepsi biraz ölü gibilerdi. Lincoln çok kötüydü. Buna karşın 2 top direkten dönmüştü.

        Devrede JJ, Emre Mor ile 40-50 arasındaki kapanan Antalya'yı açmayı düşündü. İlk devrenin sonundaki baskı da olmayınca F.Bahçe yine iyi oynamazken yine King'in olduğu bir pozisyonda Batshu golü attı. Akabinde yine King yine Batshu derken VAR'dan haklı bir penaltı geldi. Sonra bu haklı karara karşın Nuri Şahin hakemi fırçaladı. Sarı kart gördü ama o fırça Kadir Sağlam'ı dağıttı. Önce Rossi'nin buz gibi golünü yedi. Sonra kornere aut verdi. King'in mükemmel driplingleri son paslarla birleşmeyince; Emre Mor'un futbol bilgisizliğinden 2 tane net pozisyon golle sonuçlanamadı. Uzatma 11 dakikasında artık geriye hiç koşamayan Antalya'ya karşı fişi çekecek golü bulamamak Fenerbahçe'ye pahalıya patlayabilirdi. Bunun üzerine düşünmeleri gerek. Bir de Aboubakar konusunu yeniden değerlendirmeliler. Ha bir de imkan varsa merkez orta sahaya da takviye düşünülebilir. Dün Fenerbahçeliler'le 3 kez çarpışan ve 3'ünde de yerde kalıp sakatlanan Bünyamin, skoru 3'e getiren golde havuza atlar gibi atlayıp hakeme faulü yedirdi.

        Sonra 98'de bir ofsayt skandalı daha yaşandı. Ofsayt olmayan Antalyalıya giden top sonrası gelen şut golü iptal edildi. Golü atan da ofsaytta değildi, gole neden olan ortayı yapan da.. Ama merkezde topun kesildiği yerlerdeki 2 oyuncu ofsayt diye bir buz gibi gol daha güme gitti. Bunlar hakem falan değil diye boşuna demiyorum. Gerçekten tek bir çaremiz var: Bu yapıyı tamamen yıkmak ve yenisini kurmak. Bu süreçte gerekirse 1 yıl futbol oynanmasın. Ya da yabancı hakem gelsin.

        Diğer Yazılar