Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEYAZ Saray hakkında bu kadar fazla seks dedikodusu, yıllar önce ben yine burada çalışırken Bill Clinton hakkında çıkıyordu.

        O dönemde de bir hayli ateşli ve heyecanlıydı dedikodular, ama Trump’ın başkanlığı bu konuda bir imkânsızı gerçekleştirip Clinton’ı geçmeye bile başladı.

        Açıkçası ben onun bu konuda Clinton’la baş edebileceğini hiç sanmıyordum, ama şehrin “happy hour”larında anlatılanlar yanıldığımı gösteriyor.

        Gerçi Trump hakkında bazı cinsel taciz suçlamaları zaten var, ayrıca Stormy Daniels adlı kadının ilişkisi hakkında konuşmaması için yüklü para aldığı da kesin.

        Bunlar zaten kayda geçti de Beyaz Saray’dan üst üste gelen son haberler, şehrin özellikle seksüel dedikodulara pek meraklı olan cemaatlerini çok heyecanlandırdı.

        WOMEN FROM HOPE

        Cinsel skandallar konusunda bugüne kadar kırılması zor gibi görünen bir rekor sahibi olan Bill Clinton, o dönemde “Man from hope” olarak adlandırılırdı.

        Şimdi de başka bir Hope adı dolaşıyor Washington koridorlarında. Son haber, Trump’ın yıllardır en yakınındaki danışmanı olan Hope Hicks ile ilgili.

        Eski bir manken olan Hope Hicks, Ivanka Trump’ın moda şirketinin kıyafetlerinin PR’ını yaparken Trump ile tanışmış ve çok iyi anlaşmışlar.

        Gerçi Trump onu üçüncü kızı gibi sevdiğini söylese de Washington’un orta yaş ve üstü dedikoducuları bunun pek de baba sevgisiyle sınırlı olmadığını anlatıyorlar.

        Biraz da fazla anlaştıklarını söylüyorlar.

        Bu Hope Hicks aynı zamanda bir süre önce eşine karşı şiddet kullandığı gerekçesiyle Beyaz Saray’daki görevinden istifa etmek zorunda kalan Rob Porter’ın da sevgilisiymiş.

        Porter’ın istifa etmesi için baskılar artınca Hope Hicks, onu savunan bir yazıyı kendi odasının hemen yanında bulunan Başkan Trump’ın masasına koymuş.

        Başkan Trump da Rob Porter’i sevmesine rağmen Hope Hicks’in onu bu kadar ateşli savunmasına kızmış ve bu yüzden Hicks’e de çıkışmış.

        Bunların yaşandığı akşamüstü Bayan Hicks, zaten gün boyunca Rusya bağlantıları konusunda uzun ifade vermeye zorlanmıştı.

        EN ÇOK MELANIA SEVİNDİ

        Bu yüzden siniri çok bozuktu ve bir de Trump’tan azar işitince daha da bozuldu ve göreve geldiğinden bu yana ilk kez ağlayıp istifaya karar verdi.

        Washington’da bu istifa kararına en çok sevinenin Melania Trump olduğu söyleniyor.

        Onun arada bir Başkan Trump’a kızarak Florida’daki otellerine gitmesinin asıl nedeni olan konu artık ortadan kalkacağı için Melania’nın daha da rahatlayacağını anlatıyor beyler.

        Başkan Trump’ın aslında oda komşusu Hope Hicks’in uzaklaşmasından hiç hoşnut olmadığı, ancak Hicks’in kararından geri dönmeyeceği ve Connecticut’a döneceği söyleniyor.

        Diğer Yazılar