Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınların hayatta önceliği iyi seks hayatına sahip olmak olsa herhalde evlenmezlerdi ama kadının hayat önceliği erkek ile güzel sohbet ve diyalog olmalı ki evliliklerde, birlikteliklerde tartışmalar seks konusunda değil daha çok çiftler arası sohbetin, diyaloğun olmayışından dolayı çıkıyor.

        Bu gerçeği şu ana kadar keşfetmemiş erkek varsa çiftlerin zorunlu inziva döneminde bunu hayli acı bir şekilde keşfedeceklerini düşünüyorum.

        Bu sürekli aynı çatı altında mecburi birliktelik döneminde erkekleri en çok zorlayacak konunun kadının istediği ve aradığı düzeyde diyaloglar yapmak olacağı kesin.

        Bir de meseleyi çok daha zor hale getiren bir başka boyut da var; tamam kadınlar güzel, şefkatli sohbetleri tercih ediyor olabilirlerama aynı zamanda sohbet konusunu da daima erkeğin bulmasını da istiyorlar. Nedense yeni sohbet konusunu bulmaktan kadınlar muaf, bunu yaratıcı zekaları zaten kısıtlı durumda olan erkeklerden talep ediyorlar.

        Şu anda oldukça küçük bir evin odasında Rana ile karşı karşıya oturuyoruz. Aramızda iki metreden fazla mesafe var. İkimiz de o mesafeyi aşıp birbirimize yaklaşmak niyetinde değiliz. Anladığım kadarıyla şu anda bir salgın mevcut olmasaydı da durum böyle olacaktı.

        Genelde bir sessizlik hüküm sürüyor. Rana arada bir internetten okuduğu salgın ile ilgili son haberleri aktarıyor bana. Bunu beni öldürmek için yapmakta olduğuna da eminim. Çünkü virüse yakalanmasam da kötü haberin benim moralimi bozduğu ve bağışıklık düzeyimi nakavt ettiği kesin. Yani Rana evliliğimizde amaçladığı boyuta nihayet kavuşmuş durumda, sadece konuşarak beni öldürme imkanını yakaladı sonunda.

        Büyük ihtimalle tahmin edersiniz kisalgın hakkında konuşulabilecek herhangi bir şeyin orijinal olabilmesi mümkün değil. Bu konuyu açan karım da olsa yine o, "Evliliğimizde hiç orijinal sohbet olmuyor" diyebiliyor bana.

        Ben oturduğum masanın başında beynimi didikliyorum ve yeni konular bulmaya uğraşıyorum.

        Bazen arada bir aklıma bazı konular da geliyor. Örneğin bunlar:

        1-Bu salgın ortamında daha önce New York’ta hayli canlı olan seks endüstrisi nasıl etkilenmiştir acaba?

        2- Bu endüstri de özel bir alt grup oluşturan dominatrix (sahibe) kadınlar acaba erkek kölelerine fazla yaklaşmadan sosyal mesafeyi koruyarak uzaktan onlara zulmedecek yöntemleri bulmuşlar mıdır ki?

        3-Kafamda bir bilim kurgu romanı konusu var. Salgının başında kendisini tamamen korumak için iki kolunu da kestiren bir insanın daha sonra süren sağlıklı yaşamında bu tedbirin hayli abartılı olduğunu acı biçimde keşfetmesi sonucunda yaşanan acı gelişmeler konulu bir romanı yazmayı denemek istiyorum. Buna sen ne dersin karıcığım?

        4-New York’ta parkların kitlesel mezara dönüştürülmesine kesinlikle karşıyım. Çünkü ben köpekleri parklarda gezdirmekten hoşlanıyorum. Bu gezdirmeyi mezarlıkta yapmaktan aynı şekilde keyif alacağımı da nedense hiç sanmıyorum.

        Evet ben tek başıma bırakıldığımda kafama bunlara benzer fikirler geliyor. Durum böyle olduğundan tamamen delirmemek için mizah yazarı oldum, içimdeki tuhaf duyguları ancak öyle atabiliyorum.

        Şunu kabul etmelisiniz ki bulmuş olduğum konular son derece orijinaller de, ancak bunların bir evliliktesağlıklı sohbet konusu oluşturabilecek düzeyde olduklarını ben bile düşünmüyorum.

        Diğer Yazılar