Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAÇLARIM çok yıprandı ve cılızlaştı. Evde kendi kendime uygulayabileceğim bir bakım kürünüz var mı? Selen B./Ankara

        1 şişe madensuyunun içine 4 çorba kaşığı bal ve 2 çorba kaşığı hintyağı katın. Bu karışımı saçlarınıza iyice yedirin. Ardından başınızı önce tek katlı tülbent, sonra da streç film ve ılık havluyla sarın. En az 2 saat bu şekilde kaldıktan sonra saçlarınızı saç tipinize uygun bir şampuanla yıkayın. Bu formülü 8 hafta boyunca haftada 1 kez uygulayın. Saçlarınız ipek gibi olacaktır.

        Metabolizmanızı ananasla hızlandırın

        METABOLİZMAMI hızlandırmak için ne yapabilirim? Yaprak D./Bursa

        EĞER metabolizmanız yavaş çalışıyorsa, yağ yakmakta zorlanırsınız. Bu durumun önüne geçmek için 1 ananası soyup dilimleyin. İçine nane, ceviz yağı, bademyağı ve 1 adet kabuğu soyulmuş limonu ekleyip blender’dan geçirin. İsterseniz bal da ilave ederek buzdolabında saklayın. Sabah akşam tok karnına 1 bardak için.

        Ter kokusunun çaresi tuzda gizli

        HİJYENE çok önem veriyorum, her gün duş alıyorum ama yine de ter kokusuyla başım dertte. Beni çok üzen bu sorunu nasıl aşarım? Ali G./Ankara

        1 kâse sıcak suya 2 kaşık tuz ekleyin ve her sabah cildinize bu karışımla kompres uygulayın. Kuruyunca, üzerine bebek pudrası serpin. Sorununuz kısa zamanda çözülecektir.

        Diğer Yazılar