Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BU sene Mikonos bayağı popüler. “Kendi ülkemde rahat edemiyorum” diyen herkes Mikonos’ta. Yalnız tek sıkıntı yine her yerde Türklerin olması... Orada rahat ediyoruz diyenlerin her yaptığı ertesi gün bütün İstanbul’da duyuluyor. “Rahat ediyoruz, çok özgürüz” diyorsanız yanılıyorsunuz benden söylemesi. Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. Bir arkadaşım arayıp “Dün gece filan yerde eğlenmişsiniz, şu kişiler varmış” dedi. Haberi uçuran kişi her şeyi tek tek anlatmış. O yüzden artık Mikonos güvenli bir yer değil. Oldum olası Mikonos’u sevmiyorum. “Küçücük bir adada neler yapıyorlar” diye her seferinde isyan edip geliyorum...

        AKIL SIR ERMİYOR

        Mikonos’a bu sefer arkadaşlarım Celal Adalı ve Merve Güleç’in düğünü için gittim. Celal’in babası Serdar Adalı eski bir Beşiktaş yöneticisi ve çok değerli bir isim. Merve’nin babası Hakkı Ağabey de çok yakın dostum. Çocuklar da yakın arkadaşım olunca işi gücü bırakıp iki günlüğüne Mikonos’un yolunu tuttum.Atlas Jet’in uçuşuyla Mikonos Havaalanı’na indik, küçücük bir yer. Bir uçak iniyor, diğeri kalkıyor. Küçücük adaya milyon turist geliyor. Bakıyorum, akıl sır erdirmek mümkün değil. Bir Bodrum’a bakıyorsun bir Allah’ın unuttuğu bu dağa bakıyorsun ve isyan ediyorsun. Dağ, taş, tepe. Neymiş özgürmüş, neymiş çok rahatmış. O kadar içkiyi Kumburgaz’da iç orada da rahat olursun. Tek sorun yurtdışında son yıllardaki imajımız. ABD’de de bazı yerlerde içki yasak ama bizde içki belli bir yerde yasaklanınca hemen “Türkiye’de içki yasaklandı” diye son dakika haberleri geçiyorlar. O yüzden bir şey yapılırken çok dikkat edilmesi gerekiyor. Ondan sonra turist gelmiyor işte.

        ÜÇ GÜN ÜÇ GECE DÜĞÜN

        Bu konuları ikinci yazımda daha detaylı anlatacağım. Düğüne gelecek olursak; üç gün üç gece bir düğün organize etmiş düğün sahipleri. İlk olarak son günlerin popüler mekânı Panormos’ta davetlilere yemek verildi. Akşam yemeği için mekânı gayet şık ve güzel tasarlamışlar. Gelin ve damat spor kıyafetleriyle gelen misafirlerle tek tek ilgilendiler. Yemek çok güzeldi, her şey o kadar ince detayına kadar düşünülmüş ki. Kim nerede kalıyor, hangi otelden hangi servise binecek hepsi ayarlanmış. Gece geç saatlere kadar sürdü organizasyon. Ertesi geceki düğün için Scorpios kapatılmış. Akşam gün batımıyla başlayan düğün gece geç saatlere kadar devam etti. Nikâh tam gün batımında kıyıldı, önce kokteyl vardı, daha sonra herkes yemeğe geçti. Sırayla yemekler geldi, hiçbir şeyden kısılmamış. Her şey çok güzel ve zarifti. Gecenin ilerleyen saatlerinde herkes kendini piste attı. Kapalı bölümde son günlerin popüler DJ’i Mahmut Orhan çaldı. Eğlence sabaha kadar devam etti. Düğünde çoğunlukla Celal ve Merve’nin yakın arkadaşları vardı. Serdar Bey Adana’da tanınan bir işadamı olduğu için Adana’da da bir düğün yapmaya karar vermiş. Bu hafta Adana’da gerçekleşecek düğün bin kişilik olacakmış. Daha çok gençlerin katıldığı Mikonos düğününden sonra Adana’da aileler olacakmış. Mikonos’ta neler oldu neler, hepsini haftaya tek tek yazacağım.

        Diğer Yazılar