Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maç başlarken “Beşiktaş’ın en golcüsü” kulübedeki Aşk... 12 golün 10’unu ise rakip Alanya’da atmış.

        Asistçi Negredo adeta rakip tanımasın, gol atayım diye maskeli. Peki. Bir de öyle deneyelim! Hazır ince pasçı Oğuzhan, Tolgay birlikte sahadayken.

        Beşiktaş’ın 3 sağ açığı var. Biri cezalı, Lens, Töre kulübede. Pektemek’i de ekle. Ama tek kanatlı. Babel sağ açık, sol açık, santrfor. Bu kadarı fazla! Zaten yorgun.

        Vida, Love, Larin. Ortak özellikleri: Ara transferde kulübe geldiler, kulübede kaldılar. Lens’i de ekle. 3 yılın en verimsiz transfer dönemi. Pepe, Medel hariç. Onları da tek Marcelo’ya say!

        Beşiktaş hızlı. Alanya hızlı. Gönül istemeyince gollük vuruş da gelmiyor. Negredo hakem kararını beğenmediğinde bile yerdeki rakibi kaldıracak kadar centilmen. Golden ziyade insanlık dersi vermeye gelmiş! Beşiktaş’ın gole ihtiyacı var; hepimizin insanlığa!

        Beşiktaş’ın sezon problemi belli: 2 sezonun pozisyon zengini, 20 dakika sadece tek pozisyon sahibi. Çoklu orta saha ve çok pasa rağmen.

        En az gol yiyen ama maça çıkarken Alanya’dan sadece 6 gol fazla atmış takım. Alanya kendini belli ediyor: Çok kişiyle hücuma çıkabilme becerisi. 20 dakikada kaleyi görme sayısı daha fazla. 20’den sonra Beşiktaş’ın gol kokusu çoğaldı.

        22’de müthiş pozisyon: Gönül mütereddit, top şaşkın!

        Maskeli’nin yarı volesi Beşiktaş’ı 3’üncü pozisyon sahibi yaptı; ardından Babel şutu. Nöbetçi uçucu Haydar ısınmaya başladı! Fabri de. İki kale arası kısalmıştı.

        “Brezilya yedeği” yine patladı: Sağ açıkta aldı, ortaya süzüldü. Karşısında 6 kişi mi vardı ne? Müthiş sol içi. Kalenin sağı, filenin her yanı hayran kaldı! Haydar bayıldı!

        Çok top kazanmaktan bitap Tolgay ve Atiba’nın zincirleme top kayıplarının Akbaba’ya ikramı sonrası Negredo yine asist ekti, Talisca’nın aşırtması biçemedi.

        Atiba’nın sarısı, ayak onun olmasa kırmızı olabilirdi. Kırmızı gibi oldu. 3 orta sahadan ikisi cezalı. Medel haftaya ortada!

        Negredo, Oğuzhan’a koridor açarken de akıllıydı. Takım için, gol attırmak için çok şey yapıyor, belki kimse onun için o kadarını yapmıyor!

        Fabri geri dörtlüyü epey beşledi. Beşiktaş yine dağınık. Alanya cesur. Presle Beşiktaş’ı yaslıyor.

        Negredo ne kadar üzgün ve yine ne kadar efendi çıkarken. İnsan kıyamıyor! İnsan, Beşiktaş’ın kanatsız, santrforsuz kalmasına da kıyamıyor!

        Gönül; yüzde 100 golü önledi ve 3. orta saha, Oğuzhan da cezaya düştü. Medel ve Necip haftaya 3 kişilik oynayacak!

        Sorun, Beşiktaş’ın 11’iyle oynayamamasında; sorun, 11 Beşiktaşlı’nın Beşiktaş gibi oynayamamasında! Maçın sonu neydi öyle!

        TOSİC VE ALANYA

        Aşırı tevazu ile kendini geliştirebilen Tosic’e saygılar! Bir de Alanya takımına.

        ÜÇÜ BİR ARADA

        İlk kez üçü birden 11’de olan üç orta sahanın da fiilen kırmızı kart görmesi!

        Diğer Yazılar