Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeni Gelin 34. bölüm: Hazar'ın seçimi ne olacak?

        Zengin oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Show TV'nin sevilen dizisi Yeni Gelin, 34. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Yayınlanacak olan 34. bölümde Hazar'ın yapacağı seçim büyük merakla beklenirken, Esmeralda da elindeki en önemli kozu Hazar'a karşı kullanacak. İşte Yeni Gelin 34. bölüm fragmanı ve özeti...

        HAZAR'IN SEÇİMİ NE OLACAK?

        Yeni Gelin’in bu akşam ekrana gelecek 34. bölümünde;

        Baran’la Şirin, Dolanlardan kurtulmak için kaçmıştır. Böylece Kalender, Baran’la Şirin’in aşkını öğrenecek ve onlara izin verecektir. Tabii ki bu genç aşıkların olacağını sandığı şeydir. Halbuki konak halkı, bu hadisenin üstünü yine entrika ustalığıyla kapatmış, Kalender’in hiçbir şeyden haberi olmamıştır. Baran hayallerinin suya düştüğünü görünce ağır bir depresyona girer.

        REKLAM

        Kız kaçırdığında ortalığın ayağa kalkacağını, Şirin’e olan aşkını herkesin bileceğini zanneden Baran adam yerine konmamıştır. İşin içine Şirin’in ağabeyleri de girince Şirin, sessiz sedasız kaçtığı gibi yine o şekilde konağa döner. Konakta sıradanlaşan olaylar devam ederken Bella da şirketteki gestapoluğunu sürdürür. Tüm şirketi tek tip giydirmiştir.

        Şirketin kadın çalışanları bu durumdan son derece rahatsızdır. Fakat Bella’nın, Hazar’ın etrafında dolaşan dişi sineğe bile tahammülü yoktur. Özellikle de Esmeralda’ya. Bella, şirketteki işlere el koyup Hazar’ı göz hapsine aldığında Esmeralda tehlikesini savuşturabileceğini düşünmüştür.

        Ama hesaba katmadığı bir faktör vardır. O da Kamilla’dır. Kamilla fitili çoktan ateşleyip Esmeralda’yı Hazar’a yönlendirmiştir. Esmeralda, elindeki en önemli kozu Hazar’a karşı kullanmaya karar verir. Hazar bir yanda karısı bir yanda şirketin geleceği, büyük bir yükün altındadır. Bir seçim yapması gerekmektedir.

        Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin'de başrollerindeki Jessica May ve Tolga Mendi’nin yanı sıra Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek gibi usta oyuncular da yer alıyor.

        “Yeni Gelin” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV’de!

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ