Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeni sevgilisini överken eski eşine de gönderme yaptı! Merve Şarapçıoğlu'ndan akıl almaz paylaşım...
        1

        Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu geçtiğimiz haftalarda "Evliyken Berk, şimdiki eşi ile birlikteydi. Ben bu olayı fark edince boşanmak istedim" şeklinde bir açıklama yapmış ve ortaya ihanet iddialarını atmıştı.

        2

        Berk Oktay'dan boşanan Merve Şarapçıoğlu, Mehmet Yahya ile yeni bir aşka yelken açtı.

        3

        2020'de olaylı bir şekilde boşanan avukat Merve Şarapçıoğlu ve Berk Oktay cephesinde halen sular durulmuyor. Şarapçıoğlu sık sık Oktay hakkında imalı göndermelerde bulunuyor.

        7

        Merve Şarapçıoğlu yeni sevgilisi ile fotoğrafını paylaşırken altına eski eşe göndermeli ifadeler kullandı. Ünlü isim, "Kabus gibi bir dönemimde girdi hayatıma. Enerjisini eksik etmeden, duruşunu hiç bozmadan tüm kalbiyle yanımda duran 'adam'... Hayatıma insan alırken adamlığın gerçek anlamını bilmiyormuşum meğer. Kalpten değer görüp sevilmeyi Memo ile öğrendim. "Duygusal anlamda yerlerde sürünürken, yargılama aşamasında yapmadığım şeylerle herkes tarafından yaftalanırken, hıçkıra hıçkıra gece gündüz durmadan ağlarken, bedeli ne olursa olsun bir saniye yalnız bırakmadı beni. Bana inanmaktan hiç vazgeçmedi. Her damla gözyaşımı kendi derdini yok sayıp sildi şefkatle" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ