Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yerel yöneticiler Gönüllülük Haftası'nda gönüllülük yapıyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, "TEGV Gönüllülük Haftası Etkinlikleri" kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın Kocaeli Öğrenim Birimi'nde çocuklarla bir araya gelerek gönüllülük yaptı.

        Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), her yıl kutlanılan 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü sebebiyle Türkiye çapındaki tüm etkinlik noktalarında "TEGV Gönüllülük Haftası Yerel Etkinlikleri" düzendi. Gönüllülük kavramının tanıtılması ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak amacıyla hafta boyunca yerel yöneticiler, TEGV etkinlik noktalarına gelerek kısa süreli temsili gönüllülük yaparak, gönüllülüğün önemine dikkat çektiler.

        Etkinlik kapsamında, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, TEGV'in Kocaeli'de bulunan Selma ve Mesut Kavurt Öğrenim Birimi'nde çocuklarla buluşarak gönüllülük yaptı. Kariyer Söyleşisi, algo dijital etkinliğinde programlama ve kodlama, düşler atölyesi, okuma adasında yaratıcı okuma, eğlenerek fen, eğlenerek matematik, spor ve sanat etkinliklerinden hepsini çocuklar ile birlikte gerçekleştiren Emiroğlu, gönüllülük ile ilgili farkındalık yaratılması ve gönüllü faaliyetlere katılımın artması yönünde önemli bir adım atmış oldu.

        (MK-GY-Y)

        06.12.2017 17:25:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler