Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı Kitap Yazım Komisyonları ile toplantı yaptı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, kitap yazım komisyonları ile toplantı yaptı.

        Kitap yazım komisyonlarının 2007 yılından bu güne kadar farklı branşlarda 22 ders kitabı yazarak Türk Milli Eğitimine hizmet ettiğinin altını çizen il Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, "Yazılan kitaplar bitirildikçe ünite ünite kitap modül'üne yüklenmektedir. Yükleme sonrasında bakanlığımızın inceleme komisyonları, incelemelerini yapıp kitap komisyonlarına rapor halinde bildirmektedir. Kitap komisyonları inceleme komisyonu raporları doğrultusunda düzeltmeler yaparak taslak kitaplarını tekrar kitap modül'üne yüklemektedir" dedi.

        Elmalı, toplantı ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

        "Raporlardan anlaşıldığı üzere Ortaöğretim kitaplarından Görsel sanatlar öğretmen kılavuz kitabının 2 üniteden oluştuğu, ünitelerin ikisinin de yazımının ve tasarımının bittiği ve kitap modül'üne yüklendiği, Fen Lisesi biyoloji 12 kitap komisyonundan alınan rapordan anlaşıldığı üzere kitap 4 üniteden oluşmaktadır. 1. Ve 2. Ünitelerin yazımı ve tasarımı tamamlanarak kitap modül'üne yüklenmiştir. 3. Ve 4 üniteler yazım aşamasındadır. Ön görülen tarihte kitap modül'üne yüklenecektir.

        Ayrıca,Temel matematik kitabı 4 üniteden oluşmaktadır. 1. Ve 2. Ünitelerin yazımı ve tasarımı tamamlanarak kitap modülüne yüklenmiştir. 3. Ve 4. Ünitelerin yazımı tamamlanmış tasarım aşamasındadır. Kitaplar öngörülen sürede kitap modülüne yüklenecektir. 2007 yılından beri başarıyla sürdürdüğümüz ders kitabı yazımı, ilimiz için onur kaynağı olmuştur. Bu komisyon da görev alan tüm öğretmenlerimi öz verili çalışmalarından dolayı kutluyorum."

        (AÖ-Y)

        07.12.2017 15:15:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler