Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi'de kapalı yol yok

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, karların temizlenmesi için ekiplerin vardiyalı olarak çalışmalarının devam ettiğini ve kapalı yolun bulunmadığını söyledi.

        Kar temizleme ve tuz serpme ekiplerinin 3 vardiya usulü ile çalışmalarını yürüttüklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç "Kar yağışı ve buzlanma ulaşımı da olumsuz etkiliyor. Melikgazi merkezinde kapalı yol yok ve belediye ekipleri, kendi olanakları ve ayrıca kiralanan dozer, greyder ve kamyonlar ile karları temizleyerek, yolları açık tutuyor" dedi.

        Ekiplerin öncelikle otobüs güzergâhları, hastane yolları ile ana cadde ve sokaklarda çalışma yaptıklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, tipiye maruz kalan alanlarda tuzlama çalışmalarının sık sık yapılmakta olduğunu kaydetti.

        Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, vardiya ekiplerini hazır kıta olarak görevlendirildiğini sözlerine ekledi.

        (AÖ-Y)

        07.12.2017 15:17:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler