Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özvatan'da Yeşil Yaşam Projesi

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Özvatan ilçesinde, Kaymakamlık, Belediye, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 'Yeşil Yaşam Projesi çerçevesinde bisiklet sürme etkinliği düzenlendi.

        Özvatan Çok Programlı Lisesinden seçilen 36 öğrenci ve bu öğrencilere rol model olarak seçilen kamu kurumu personelleri ile birlikte madde bağımlılığıyla mücadele ve sağlıklı yaşam için hazırlanan proje kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu etkinlikler ile öğrencilere madde bağımlılığının zararları ve sağlıklı yaşamın önemi anlatılmaya çalışıldı. Etkinlikler kapsamında özel Acıbadem Hastanesin de sigaranın zararları konulu seminer verildi. Öğrenciler Kayserispor-Beşiktaş maçına götürüldü ve ilçede bisiklet sürme etkinliği düzenlendi.

        Proje kapsamında öğrencilere yönelik etkinliklerin devam edeceği bildirildi.

        (AÖ-Y)

        18.12.2017 11:21:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler