Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ediz Hun Üsküdar'da hayranları ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        Aydemir Kadıoğlu

        İSTANBUL (İHA) - Türk sinemasının jönü Ediz Hun, Üsküdar'da hayranları ile bir araya geldi.

        Üsküdar Belediyesinin düzenlediği, Pelin Çift'in sunuculuğunu üstlendiği Yeşilçam Söyleşileri kapsamında Yeşilçam sinemasının jönü Ediz Hun, hayranları ile bir araya geldi. Programda ilk olarak sanatçının biyografisi, kısa bir film ile katılımcılara anlatıldı. Söyleşi programında sinema ve sanatın öneminden bahseden Ediz Hun, "Sanat bir kuşun iki kanadı gibidir. Bu iki kanadı kullanabilen toplumlar, uçarlar ve özgür olurlar. Sanat çok önemlidir, bilim çok önemlidir. Bunların üzerinde çok durmamız lazım. Türk evlatları ve gençleri olarak bilime, sanata önem vereceksiniz. Türkiye'nin gelişmesi bununla ilgili doğru orantıdadır" dedi.

        Gençlere çalışmanın öneminden bahseden Hun, "Hayatta çalışmak çok önemlidir. Hiçbir şey için geç kalınmış sayılmaz, yeter ki karar verin ve o kararınızın üzerinde devam edin" diye konuştu.

        Söyleşinin ardından Ediz Hun, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

        (AK-YM-ÖZ-Y)

        21.12.2017 22:17:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler