Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt polisi esnafa broşür dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğince, hırsızlıkların önlenmesi ve olayların aydınlatılmasına yönelik esnafların bilinçlenmeleri için el broşürü dağıtıldı.

        Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve sivil polis ekipleri, Güres ve Aydınlar Caddeleri başta olmak üzere kent nüfusunun yoğun olduğu caddelerdeki esnafları ziyaret ederek Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan ve içinde çeşitli uyarıcı bilgilerin yer aldığı broşürleri dağıttı. Ziyaret ettiği esnafları sözlü olarak da uyaran ekipler, Siirt'te işyerinde hırsızlık olaylarını azaltmak ve meydana gelebilecek olayları aydınlatmak amacıyla böyle bir çalışma başlatıldığını, bunun için de işyerlerine mutlaka kamera takılması gerektiğini de bildirdi.

        (MND-MP-Y)

        02.01.2018 12:55:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler