Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulu'da jandarmadan kan bağışı desteği

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Konya'nın Kulu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Mustafa Erkaraman ve beraberindeki askeri personel, kan bağışında bulunarak Kızılay'a destekte bulundu.

        Konya'dan Kulu ilçesine giden Kızılay kan alma araçları eski belediye binası yerinde konuşlanarak, bağışçılardan kan toplamaya başladı. Dr. Naim Hikmet Kalkan, hemşirelerden Mustafa Uluyüksel, Burak Dalbudak, Havva Ağıl, Osman Akbaş, Adem Yazan, Yasin Filikçi ve Mustafa Bozkır'dan oluşan kan alma ekibi, ilçede iki gün boyunca 200 ünite kan almayı planlıyor.

        Kulu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Mustafa Erkaraman ve beraberindeki askeri personel de Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdi. Üsteğmen Erkaraman ve askeri personel kan bağışında bulunarak Kızılay'a destekte bulundu.

        Kızılay kan alım araçlarının 3 Ocak'a kadar ilçede bulunacakları ve kan alımına devam edeceği öğrenildi.

        (ÖK-AH-Y)

        02.01.2018 15:48:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler