Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş Belediyesi engelliler için sahaya çıktı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Kuş

        İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş Belediyesi personelinden oluşan karma futbol takımı ve İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, engelleri ortadan kaldırmak adına birlikte futbol müsabakası gerçekleştirdi.

        Beşiktaş Belediyesi, farkındalık oluşturarak engelleri ortadan kaldırmak adına engelli vatandaşlar ile birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı. Beşiktaş Belediyesi personelinden oluşan karma futbol takımıyla, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı birlikte sahaya çıktı. Çilekli Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen futbol müsabakasında 'Farklılıklarımız birlikteliğimize engel değil' pankartları açıldı. Çocukların tezahüratlarıyla başlayan çekişmeli maçın galibi ise 8-7 İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı oldu.

        "Böyle maçlar sayesinde kendimizi lig için daha motive olmuş hissediyoruz"

        Çekişmeli bir maç müsabakası yaşadıklarını ifade eden İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı oyuncusu İdris Esmer, "Böyle organizasyonlar eğlenceli geçiyor ve bizler için de iyi oluyor. Kendimizi lig için daha motive olmuş hissediyoruz. Böyle organizasyonların artmasını isteriz, burası harikaydı. Daha önce gittiğimiz yerlerde de güzel karşılandık ama burasının tesisini de çok güzel yapmış Beşiktaş Belediyesi. Maç da 8-7 bitti, bize fark atmayın dediler, birkaç tane yedik ama yine de galip geldik" dedi.

        "Engellilerimiz için güzel etkinliklerimiz devam edecek"

        Sahada ter döken Beşiktaş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Fatma Akgün ise, "Bu proje aslında başkanımızın 2 yıldır sürdürdüğü bir proje kapsamında yaptığımız bir etkinlik. Her sene personelimiz bir engelli vatandaşımızla iki gün birlikte güzel vakit geçirmeye çalışıyor, imkanlar ölçüsünde. Biz de bu yıl böyle bir maç yaparak İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı ağırlayarak güzel bir başlangıç yapmak istedik. Kadın futbol takımımız ve spor müdürlüğümüzün desteği ile karma bir takım çıkardık. Yıla çok keyifli bir müsabaka ile başladık. İnşallah engellilerimiz için güzel etkinliklerimize devam edeceğiz. Maç beklediğimden daha çekişmeliydi. Biraz fark yeriz diye düşünüyorduk ama 8-7 bitti. Bizim için çok keyifliydi önemli olan da keyifli olmasıydı zaten" ifadelerini kullandı.

        (EK-HB-SO-Y)

        04.01.2018 08:47:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler