Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaray yolcularına sıcak çorba molası

        - Marmaray'da vatadandaşlara sabah çorbası sürprizi

        (Fotoğraflı)

        Selim Bayraktar

        İSTANBUL (İHA) - Sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar, Marmaray Kazlıçeşme istasyonu önünde Zeytinburnu Belediyesi'nin sürpriziyle karşılaştı. Marmaray yolcularına dumanı üstünde tüten sıcak çorba ikram edildi.

        Zeytinburnu Belediyesi, soğuk kış gününde sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlara dumanı üstünde tüten sıcak çorba ikram etti. Sabah saatlerinde Marmaray Kazlıçeşme durağının önünde kurulan stantlarda 3 bin kişiye sıcak çorba ve ekmek ikram edildi.

        Kahvaltı yapma imkanı bulamayan yolcuların imdadına yetişen Zeytinburnu Belediyesi, 3 bin vatandaşın sıcak çorba ve ekmekle güne başladığı ikramın ardından çalışanlar işe uğurlandı. Sabahın erken saatinde yollara düşen vatandaşlar da ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        (SB-HB-BA-Y)

        04.01.2018 11:06:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler