Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çandır Güneş Enerji Sistemi'ne kavuştu

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Doğan

        YOZGAT (İHA) - Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün iki yıllık mücadelenin ardından güneş enerji sisteminin elektrik satışına başladığını sistemin belediyeye yıllık 203 bin dolarlık gelir sağlayacaklarını söyledi.

        Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün, belediye olarak ilçelerine güneş enerji sistemini kurmak için 2 yıl boyunca çalıştıklarını hatırlatarak bu projeyle belediyenin her ay 64 bin TL yıllık ise 203 bin dolar gelir sağlayacağını söyledi. Üretilen elektriği ÇEDAŞ'a satmak için protokolün imzalandığını da hatırlatan Başkan Örgün,"Bu projenin hayata geçmesinde emeğini bizden esirgemeyen önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız'a, Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu münasebetle bu tesisin belediyemize, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (GD-BMG-UY-Y)

        04.01.2018 12:48:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler