Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'ın Sultanları ikinci yarıya galibiyetle başladı

        ANKARA (İHA) - Bayanlar 1. Lig B Grubunda mücadele eden Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı ikinci yarıya da galibiyetle başladı. 14. Hafta Pursaklar Kapalı Spor Salonunda Bursaspor Yüksekoba'yı konuk eden Pursaklar, müsabakadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

        Pursaklar'ın Sultanları 1. Lig Bayanlar B Grubunda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Birinci yarıyı 8 haftalık galibiyet serileriyle tamamlayan Sultanlar, ikinci yarıya da hızlı baladı. 14. Hafta Pursaklar Kapalı Spor Salonunda Bursaspor Yüksekoba'yı konuk eden Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, ilk seti 25-22 kazanıp 1-0 öne geçti. İkinci sette de yeşil beyazlar karşısında etkili oyununu sürdüren Pursaklar, ikinci seti de 25-23 kazanarak 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Üçüncü sette toparlanan Bursaspor Yüksekoba seti 25-22 kazanarak durumu 2-1'e getirdi. Dördüncü sette baskıyı arttıran Pursaklar'ın Sultanları bu seti de 26-24 kazanarak salondan 3-1 ayrılarak puanını 31'e yükseltti. 9 Ocak'ta TVF Spor Lisesi'ne konuk olacak olan Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı çalışmalarına kapalı spor salonunda devam ediyor.

        (BC-SO-Y)

        08.01.2018 09:50:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler