Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'de yol yapım çalışmaları tam gaza devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

        Başiskele Belediyesi'nin yeni yol açma ve mevcut yolları yenileme ve parke çalışmaları Başiskele'nin Cadde ve sokakları sağlam ve ferah yollara kavuşuyor. İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Mahmutpaşa Mahallesi Şebnem Sokak'ta alt yapı çalışmaları sonrasında yolun bozulan kısımlarını onarma çalışmalarını devam ettiriyor.

        Öte yandan, halkın talepleri doğrultusunda hizmetlerine yön veren Başislele Belediyesi ekipleri, her geçen gün artan nüfusla birlikte açılan yeni konut ve site sakinleri evlerine taşınmadan yolları yapılıyor. Vatandaşların taleplerini de değerlendiren ekipler yeni imar yolu açma çalışmaları kapsamında Yeşilyurt Mahallesi Osmanlı Sokağı yolunu açıyor.

        Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatıyla, vatandaşların talepleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda kentte üst yapı çalışmaları devam tiren ekipler parke çalışmalarını da hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Damlar Mahallesi, Duyarlı Sokak'ta 110 metrelik yolu parke taşlarıyla kaplanıyor.

        Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ,"Çağdaş ve modern bir kent haline dönüşen Başiskele'de çalışmaların devam ettiğini belirterek, altyapısından üstyapısına kadar her yönüyle modern cadde ve sokakları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz" dedi.

        (MK-İÇ)

        12.01.2018 14:23:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler