Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aracı arızalanan engelli vatandaşın yardımına zabıta yetişti

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Aracı bozulan engelli vatandaşın yardımına koşan aracın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yetişti.

        İlçe genelinde vatandaşların güvenlikleri için sürekli teyakkuzda olan İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mağdur kalan vatandaşlara da yardım etmeyi imal etmiyor. Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde rutin kontrollerini gerçekleştiren zabıta ekipleri, engelli bir vatandaşın aracının arızalandığını fark edince hemen harekete geçti. Engelli vatandaş ile iletişime geçen zabıta ekipleri, arızalanan engelli aracını zabıta aracına yükleyerek, Mehmet Ali Paşa mevkiinde bulunan servise götürdü. Engelli vatandaş da aracını servise götüren zabıta ekiplerine teşekkür etti.

        (MK-İÇ)

        13.01.2018 10:33:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler