Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAR-MEK kurslarının eksikleri tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi bünyesinde çalışan 30 Meslek Edindirme Kursuna 2018 yılı ihtiyaçları tedarik edildi.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in sosyal belediyecilikte sunduğu hizmetler arasında olan KAR-MEK kursları aldıkları branş eğitimleri dışında da yaptığı birbirinden farklı ve zengin içerikli programlarla dikkat çekiyor. Özellikle sağlık, spor, beslenme, kişisel bakım, sanat ve kültür ile ilgili farkındalık programları yanı sıra kursların tüm ihtiyaçlarını en kaliteli malzemeler ile karşılanıyor.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür eden KAR-MEK Usta öğreticileri, "Kartepe Belediyesi Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in talimatıyla ihtiyacı olan tüm KAR-MEK kurslarımıza malzeme dağıtımı yapıldı. Mevcut kurs binalarının tüm ihtiyaçları en ince ayrıntısına kadar karşılanıyor. Kurslara gelen öğrenci ve öğretmenlerin en iyi koşullarda hizmet almaları için en iyisini yapmaya ve bu çıtayı yükseltmeye devam ediliyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına hiçbir zaman bizleri ihmal etmeyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz" dediler.

        (OE-İÇ)

        13.01.2018 10:34:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler